![]() |
Druid MASAKRUJE LUDZI !
|
Zajebisty pierwszy filmik nice pvp :D ogladam drugi
EDIT: O KURWA !!! zajebisty pokaz jak mozna pekowac :d cudnie naprawde mi sie podobalo ;p |
Super flmik.Tam w tym 2 masakra jak trapowal ;p all padli nawet lvle 50+
a tak btw czy wam tez nie dziala uploads.tibiabr jak wejdziecie w 100 strone? |
Kozak kurwa kozak dał popis zajebistego pvp ;]
|
ahaha jak pooglądałem te filmiki to przypomniał mi się film Rambo ( pierwsza część ) kto zadarł z gosciem za 10 minut leżał
Genialne PvP |
mozna rehost ? bo zawsze jak proboje sciagnac z upload tibia br to wyskakuje invalid link...
|
nie no gz dla tego pana trafiła mu sie banda noobow hehehe gz lota :D
|
Oceniam 10/10
|
LADNIE gratz pvp na wysokim poziomie >trenowal na otsach pewnie< xD
|
Zawsze mowilem ze druid nie jest taki slaby w pvp a nawet i mowilem ze lepszy od sorca...Jedyne co sorc wiecej umie to wave/UE.A druida czary mozna dobrze wykorzystac uzywajac mozgu a nie czary do kamikaze(UE).
Gdyby ziomek mial pacca to dopiero byla by masakra z p2p czarami... |
GZ part1 fantastiko
|
lol? i co w tym takie nadzwyczajnego widzicie? obejrzalem part 1 i jakos nie wydaje mi sie zeby byl jakis pro evul pvp mastah. koles mial farta ze trafil na noobow i tyle.a loota poprostu gz
|
Cytuj:
film 10/10 pvp zajebiste more plx:( :) :) :) :) :) |
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ow
Gosc jest dobry ^^ wystrychnął ich na dudka ;P |
Cytuj:
|
dokładnie, jak przykładowo 40ms bije sie z 40ed to przykładowo ms bedzie caly czas uzywac e wave i to go w koncu zgubi, co co z tego ze walnie przeciwnikowi +200, jak sam traci 250 many a druid sie dobrze leczy Sio.
W sumie to zawsze bedzie argument i kontr argument, ale sam mialem 38 ed i dało sie zgładzic duzo typa :) |
Suuuuuper movies ;) 10/10
|
14:47 Dragon The Necromancer [7]: hey you are a hacker?
EEeeee... owned? ; d No gosciu ma wyrabiste pvp, zajebiscie bylo patrzec jak bawil sie z tym kina :P. |
nie wiem czym sie tak podneicacie ;D trudno bylo go zdjąć bo jak mial 190 mf to trzymal ciagle hotkeya i co 3 sec 100 many++
a co do 2 filmu rox :P |
HAHAHAAHHAA ale fragi :D ładne miejsce w kazo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |