![]() |
Bug ?
http://www.tibia.com/community/?subt...ter&name=Zonba
Zobaczcie i powiedzcie mi czemu on ma deada od samego siebie ? :) Czy to bug? czy bym mogl jakas nagrode dostac ? :evul: Aha na bugach sie nie znam wiec nie mowcie noob ;) |
faktycznie... co lepsza nie pisze 'Killed by himself' tylko na chama 'killed by Zonba' :/ Moze ktos go pekował a on sie bronił i sam sie fb walnął. Wtedy takie cos moze sie wydarzyc..
|
rzeczywiscie ciekave walnol chyba z fire bomb jak kolo byl za nim
|
a juz myslalem ze mogr chociaz jakis c armor dostac :P
|
BR potrafi :> |
Cytuj:
|
:(...
Mi się też kiedyś (oj, kiedyś...) tak zdarzyło - broniłem się FireFieldami przed PK i w czasie ucieszki i "szarpaniny" wlazłem na swojego... P.S. "Kto pod kim dołki kopie ten, sam w nie wpada" ;). |
Może być i tak że kończył z Tibią i chcial zjechac pare lvli. Więc rzucil pod siebie Fb (Fire bomb) i zaczął po niej biegać i się zabił... B) Albo gonił go jakis Pker, był czerwony chcial rzucić Fb w niego albo żeby zagrodzić mu droge i sam siebię zabił :p B)
|
a skoro juz o smiesznych dedach to jesli zabije mnie jakis npc np z venore to czyu bedzie killed by XXX gdzie xxx to ksywa tego npc??
|
a da sie samego siebie gfbem trafic??? bo ja raz gdy se expilem na minosahc i ich bylo duzo to walnolem gfb ktore mnie dotknelo ale mi nic nie zrobilo!!!
|
Nie da sie walnac sobi z GFB, z UE ani z FB
|
WIem, że kiedyś zdarzały się sytuację, pomylenia runów, np gość zamiast siebie UHasem to SDekiem traktowal, i zgon :evul: , podobno taką możliwość usunięto, ale nie wiem, bo za dużo nie gram na pvp. Więc może ktoś z pvp odpowie.
|
koles po prostu rzucil fire fielda i zaczal po nim lazic.
|
Hmm a jak sie walnie w siebie fire fielda/fire bombe to chyba bedzie pisalo killed by a fire. Tak mi sie cos zdaje :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |