![]() |
adv lvl....uhm;/
ciezko nabijany lvl hehe bo nie chce sie juz grac w ta gre.. nodna coraz bardziej sie robi.. nabijalem go od konca wakacji lol..
http://www.frame.pl/piecia/screnshop...vl/120-121.JPG |
Gratz mi tez sie ta gra nudzi no ale :P
|
Wielkie GRATZ dla ciebie, oby tak dalej. :)
|
wiesz wax paladince sie moze nudzic bo na pozabijala wszystko co sie da zabic (poza graczami ) demony itp. :D ale jak ci sie naserio nudzi to polecam UO,MOO,HB B)
|
@Paladinka
Gratz LvL :) PS. tesh mi sie znudzila tibia.... |
Ehhh czemu jak Paladinka powiedzial (gratz xD) ze mu sie tibia nudzi to inni tez tak powiedzieli :o??Mi sie ta gra coraz bardziej podoba, im mam wiekszy lvl. ale majac ten lvl. co paladinka to chyba tez by mi sie znudzila :P
|
tak naprawde przygoda w tibi jest tak do 100 poziomu zrobisz annihilator ale co dalej ? ]iles milionow exp do level co da ci te 10 - 15 zycia wiecej lecz tak to juz nie ma sensu dalsza gra bo tak naprawde masz juz wzystko (high level nikt ci nie podskoczy) lecz dalsza gra wtedy traci sens.
|
Nikt ci nie podskoczy powiadasz XD no nie wiem wejdz na tibia.de i sobie sicagnij pk spree 4 i 5 gdzie mecza biednego paladinke glupie ***
|
Gratz Levela. Jak sie Tibia nudzi to dobrym rozwiązaniem jest Pk-owanie..... :evul:
|
Cytuj:
mi tez ale jak dla paladinki nudzi sie tibia to moze mi oddac postac xD |
Pruba ss
www.republika.pl/konan_ss/ss/demon.gif
www.republika.pl/konan_ss/ss/elfscout.jpg gratz awansu ze 120 na 121 robi wrazenie (przynajmniej na mnie bo na bubble tro raczej nie :P ) ps.Czy ss dzialaja?? i jak zrobic zeby widoczne byly tak jak u paladinki a nie ze tza kliknac C ya. [img]www.republika.pl/konan_ss/ss/elfscout.jpg[/img] |
gz
@Paladinka
grtaz! ja jak bym mial taki lvl i by mi sie nudzila gra to bym sobie zrobil nowa postac i zaczynal od zera znowu :) @Konan musisz wpisac: [ img ]tutaj link [ /img] tylko bez tych spacji miedzy "[" a "img" |
hehe GZ tibia jest jak narkotyk ;)
why mnie lales na test servie!? |
Gratz
...więc co tu dużo gadać 121 lvl i w dodatku POLAK
:D Gratz ja mam narazie sorca na 22 na Calmerze : Emce 22lvl 36mlvl |
Wielkie Gratz dla Ciebie Paladinka:-) 121level jak na polaka, to super:-) Jesteś dumą Polskich Tibijczyków:P
|
:)
Wielkie Gratz!!
|
Gz :>
Powiem krótko , gz :tongue:
|
gratz :D a jakie masz skille jak moge spytac :)
|
Paladinka nie proboj odchodzic od gry :D
a jak juz to daj mi mpa i golden legsy i skullstafa :P taki żart :) |
Gz
mi tez sie nudzi, ale mam za c***owego kompa na Dooma 3 itp :-p btw za ile pln sprzedajesz postac :-P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |