![]() |
Sms utrzymujący serwis.
Można założyć coś takiego jak sms wspomagający. Czyli wysyłamy smsa, dostajemy w zamian kod, przechodzimy do podanej strony i wpisujemy owy kod.
Koszt smsa mógł by wynosić od 5-10 zł. Pomagał by utrzymać serwis a są osoby które maja nadmiar kasy na komórce (np. Ja). To co? Pomysł podoba się? |
założmy że sms będzie kosztował 10 zł to sieć zabiera to 8-9 zł ;/ to niewypali
|
Cytuj:
Proszę mi to wytłumaczyć. |
A co by miało być za tą "płatną" stroną?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@pomysł dobry, ale wątpie żeby dało się utrzymać z tego tibia.pl :p |
Nie sądze, żeby ludzie chcieli płacić 'za nic'. Ale gdyby mogli za te pare zł "kupić" sobie np. dowolną rangę, adres mejlowy [email protected], albo dodatkowe miejsce na PW, pomysł MOŻE by się przyjął.
To by niestety spowodowało dodatkowy bałagan na forum. Jak masz ekstra forsę na komie to lepiej wyślij smsa na fundację "TVN nie jesteś sam", albo inny "POLSAT dzieciom", zamiast marnotrawić na głupstwa. (z całym szacunkiem dla T.pl) |
Cytuj:
|
Nie chcę was martwić, ale kiedyś można było podziwiać pogrubione, czerwone "wspomóż nas", gdzie można było wysyłać SMS'y za różne kwoty. Widać, nikt nie miał "za dużo kasy", bo opcja zniknęła.
|
Cytuj:
|
To wysylajcie kase na jakies konkursy. Oj chlopcy, chlopcy.
|
Moja komorka nie obsluguje Javy :P
|
http://sms.tibia.pl/
To też jest jakaś forma wspomagania serwisu, napewno Drom ma jakieś profity z tego. |
Taka forma wspomagania nie przejdzie. Operatorzy zbyt duży procent biorą dla siebie.
Jeżeli masz nadmiar kasy, to bierz regularnie udział w konkursie sms. Może ci się jeszcze zwrócić. Ewentualnie, jak masz za gruby portfel, zrób przelew dla nas. Możesz wysłać na konto Dr.omadera. Namiary masz na forum "pacc przez tibia.pl" P.S Drom nie odpowiada za sms.tibia.pl. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wnioski: cos takiego juz bylo i sie nie sprawdzilo. Po co 2 razy popelniac ten sam blad? |
Cytuj:
Co do samego tematu to Shinjix dobrze to opisal ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |