![]() |
Wydarzenia z Harmonii
Piszcie tutaj wszystko co sie dzieje na Harmonii. Wydarzenia.
|
Wiadomosci (1.)
Atak Ferumbrasa - Harmonia zostala zaatakowana przez groznego Ferumbrasa. Znajdowal sie on w Akademi na Edron jak udalo mi sie dowiedziec, nikomu nieudalo sie zabic potwora. Swiadkow prawdopodobnie tez niebylo lecz zostalem poinformowany ze jedna osoba widziala go i nawet dostala od niego "hita". Do ataku doszlo okolo godziny 20:38. po 15 moze 20 minutach Ferumbras wrocil z kad przybyl. To pierwszy taki przypadek na Harmoni.
Kryzys Handlowy - Jak pewnie wszyscy wiemy Harmonia przechodzi przez najwiekszy kryzys cenowy w jej historii. Ceny itemkow spadaja naprawde szybko. np: Crown Legi mozemy nabyc juz za 17k a jeszcze niecaly rok temu byly one dwukrotnie wyzsze. Sam Mateusz Dragon Wielki potwierdza ze ceny sa zbyt niskie. Mateusz Dragon Wielki blisko 300lvla - Mateusz Dragon Wielki jest bliski wbicia 300 lvla co uczyni go pierwszym Graczem posiadajacym tak wysoki lvl. Przypominam ma on aktualnie 296 poziom. Zyczymy mu powodzenia i dalszych sukcesow w grze. To wszystko na dzis. Pozdrawiam i zapraszam do udzielania sie w temacie. € sponsored by Andsaz |
Cytuj:
|
20:39 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.
20:49 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for Heroes to fight that evil. 20:59 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late. A wiec feumbras pojawil sie w starej cytadeli. (?) 23:45 Sorcerer of the dark age [173]: 23:50 You see the remains of Ferumbras (Vol:10). 23:40 Herganon [218]: 23:47 You see Ferumbras' hat (Arm:1). It weighs 8.50 oz. It is the proof that Ferumbras has fallen. For now. The Edron Academy should be interested in this. Team: 1. [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] 2. [CHAR]Herganon[/CHAR] 3. [CHAR]Kiryh[/CHAR] 4. [CHAR]Achon Elaw[/CHAR] 5. [CHAR]Sir Sheali[/CHAR] 6. [CHAR]Strycnine[/CHAR] 7. [CHAR]Aalskii[/CHAR] 8. [CHAR]Sorcerer of the dark age[/CHAR] 9. [CHAR]Pancras Dragonheart[/CHAR] 10. [CHAR]Penancea [/CHAR] 11. [CHAR]Jean Grae[/CHAR] 12. [CHAR]Shingaard[/CHAR] 13. [CHAR]Sir Lemar[/CHAR] 14. [CHAR]Liromir[/CHAR] Wiekszość njusa pochodzi z forum.tibia.com |
Ferumbras nie znajduje się w żadnej akademii magicznej na Edron ani w centrum Thais <lol2> ani na PoH -.- Jego siedziba jest w cytadeli na wyspie Kharos - jednej z Forbidden Islands. Tu macie link ja wygląda ta wyspa: http://tibia.pl/earth.php?x=32120&y=32685&z=0
A tutaj filmik jak wczoraj (28 luty) został pokonany na Harmonii. http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/19704 23:47 Herganon [218]: 23:47 You see Ferumbras' hat (Arm:1). It weighs 8.50 oz. It is the proof that Ferumbras has fallen. For now. The Edron Academy should be interested in this. Gratz Harmonia! ^^ Dodam jeszcze, że na filmie pokazane jest drugie podejście, ponieważ podczas pierwszego razu zginęli: Shingaard: Feb 28 2007, 21:56:54 CET Died at Level 108 by Ferumbras Sir Sheali: Feb 28 2007, 21:56:45 CET Died at Level 113 by Ferumbras Sorcerer of the dark age: Feb 28 2007, 21:56:07 CET Died at Level 174 by a fire elemental Kiryh: Feb 28 2007, 21:56:49 CET Died at Level 228 by a demon |
Cytuj:
Innym wydarzeniem jest to, ze skonczyl mi sie pacc xD |
Gz dla nich, ale chciałbym zobaczyć jak by go pokonali na pvp =)
|
Mar 01 2007 - Ferumbras was beaten. Yesterday brave adventurers joined together and defeated the most evil and powerful sorcerer in the lands of Tibia. Congratulations to the team of Harmonia!
Gratulacje Harmonia! H.L |
Mam pytanie czy każdy na Harmonii ma kolejki?? I problem: po dojściu na początek kolejki pisze : Connection timeout/problem. Dlaczego??
|
Ja nie wiem ....
A tutaj meeting kolegów z Harmonii.......
3 dni temu w sobotni wieczor spotkalismy sie (po dlugich przygotowaniach hehehe) aby sie spotka , bo przecierz Tibia tonie wszystko XD Jak widac Bysiu ma slaby leb do picia heheheh http://www.rogepost.com/n/8979178000 http://rapidshare.com/files/20857496/000101*****.html Góra od lewej to Hedera, Ury del kaos, Shagmerv, Czesiuhar ,Lady Iselii Dól od lewej Bloni , Pogromczyni Swiatla , Kiryh , oraz MDW Ostra zajawka ... xD |
KEYLOGGER^^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02. |