![]() |
Mapa respu Tiquandy??
Witam chcialym sie dowiedzic na czym expic na Tiquanda chcialbym otrzymac jakas mape.NIe moglem znalezc tego tematu a jak juz znalazlem to pisalo not found.PLx help
|
Cytuj:
Masz rację expienia tam to ledwo wystarcza dla low leveli. |
Hmmmm....... Czy ja wiem czy tak mało expowisk. Dla low sa dworki, dla medium lizardy i monkey a dla Hight Hydry wienc expic sie da ale bardziej bym ci polecil ankh albo chociaz darashie (mino pyrapid)
|
No tak a w malpy,lizardy,hydry etc. sa dla low lvli?
|
Cytuj:
Eh mój błąd że to przeoczyłem. |
A dworki to co wyparowaly ????? tez sie da expic i lootka zciągnąć :P
|
Przecież on napisał, że dla low lvl dworci, dla medium banuta i lizardy, a dla high hydry.
|
Jak miałem paca na innym harku to tam expilem polecam banuta (małpy) bo na ape fur dobry zysk jest. I co nie mam racji?? :P
|
...
Dworci dla low ? moze i tak, ale ja znam tylko dwie osoby ktore tam expia, siebie (67ek) i innego 79 Ek wiec mozna tam bardzo ladnie expic na wyzszym lvl tez... Malpki tez sa piekne... i lizardy... ach, obsidian knife i mozna troche kasy zarobic ze skorek :D
|
Nom ale tak szczeze mówiąc to low expioncy na dworkach to albo good player albo noob proszący sie o deda :P:P dla lov lepsze tomby :p
|
Na polnoc od dp biegajac po wszystkich respa( slimy,terror birdy,croco,swamp trolle +czasem malpy) bijac tylko z e vis robie 40k/h nie zbierajac loot.Poexpic mozna dla fun, fast exp a jak brak kasy bo zwastowales to na dworce i back.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |