![]() |
Czy bede bezpieczny?
Czy bede bezpieczny gdy bede chcial przejsc od Thais do Outlaw Camp gdy jestem knightem 14 lvl skile 51/50 i mam warhammera?
|
Sprawdź, dowiesz się B)
|
Zobacz na mapie respawnu. Jak ci się nie chce, to idź i sprawdź.
|
Omg
Jak będziesz szedł główną drogą to na pewno będziesz bezpieczny. Chyba że napotkasz jakiegoś złego high lvla :P |
Cytuj:
Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity. |
[quote=Galera_Warrior;1275163]Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity.[/QUOTE
sa jeszzce minotaury w tym mino mag i archery niby rzadko sie respia ale jak tam jestem zawsze na nie trafiam :/ |
Cytuj:
jak widzicie pyta się o przejście z Thais do Outlaw Camp.. tak, dasz rade, chyba że nie masz Exany Pox a na pustyni dopadnie Cię rozwścieczony Skorpion.. 8o To co Cię czeka na samym Outlaw Camp to już zupełnie co innego.. Pozdrawiam |
Cytuj:
@topic Po outlaw camp radzę nie błądzić. Ciekawość może, Cię zgubić, a expa jakiegos superevulextra tam nie ma. |
Cytuj:
nie masa tylko ich jest tam 2 masa to jest WW banditow i smugglerow idz dojdziesz |
Jak byś wzioł ihy (bo pewnie nie masz 4 Mlev żeby móc używać Uhy) to byś sobie poradził. Najlepiej iść główną drogą ale najgorsze jest jak ktoś z luruje GS wtedy szanse masz 0.1%. Choć wątpię żebyś spotkał tam GS. Jak się tam wybierasz to życzę miłej drogi! (oby bezpiecznej;) )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |