![]() |
Hero?
Czy ktos może powiedzieć jak doj¶ć an HERO (chocby jednego). prosze o pełen opis drogi i co po drodze spodkam.
|
po 1. trzeba miec pacc
jak juz mamy pacc to idziemy na edron kierujemy sie do wschodniego wyjscia z miasta, mijamy Avatara, wchodzimy do przejscia w skale, przechodzimy na jego druga strone. Nastepnie idziemy na polnocny zachod az dojdziemy do skaly ktorej "bronia" hunterzy i wild wariory. jak wejdziemy do srodka to kilka pieter pod ziemia znajdziemy hero w obstawie 3 albo 4 monkow. Wczesniej czeka nas przeprawa z trzema dragami. |
A jest jaki¶ Hero dla facc'ów?? Jeżeli jest to proszę również o podanie koordynatów i sposobu doj¶cia. Oczywi¶cie teraz i tak bym się nie wybrał ale wolę wiedzieć na przyszło¶ć.
|
Nie ma Hero Dla Facc ale jest Bk brama lvl 50+
|
a nie ma takiego respa hero gdzie nie trzeba by sie przedzierac przez 3 dragi na raz?? - dla druida na pacc raczej cienszko sie przedrzec przez 3 smoki a po huncie na hero trzeba jeszcze wrucic :) - co nie?
|
A ja mam inne pytanie od którego lv można zabić Hero?
Jestem Druidem. No i jaki trzeba mlv? I nie ma innego miejsca? Bo ta obstawa smoków i monków to mi się nie podoba |
Cytuj:
btw. Jesli chcesz druidem isc solo na hero to najpierw 3 smoczki z blockerem a pozniej mozesz wchodzic do hero sd i na gore...trzeba na to jakis 30lvl mana shield i z 45 mlvl ale nie radze tego robic łatwo zgin±ć. |
Cytuj:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |