![]() |
Randall Sullivan's Studio - Demon Helmet Quest
Kolejny film mojej produkcji - czwarty :)
Sciagaj! Plik jest w formacie WMV, zajmuje 42.25 MB. http://i35.photobucket.com/albums/d1...n_helmet_5.jpg Na zachete ;) ^ Zapraszam do ogladania i komentowania :) To prawdopodobnie moj przedostatni film, mam nadzieje ze zostanie cieplo przyjety, tak jak poprzednie. PS. Jesli film sie wam spodoba, a bedziecie chcieli go miec w lepszej wersji wrzuce na stronke wmv 140 MB. Randallek~ |
Cześć
Oglądałem twoje wcześniejsze filmiki i po obejrzeniu tego nowego stwierdzam że.... jest to najlepiej wykonany filmik twojego autorstwa jak i pozostałych po prostu aż chce się oglądać. Bardzo ładna jakoś, wyszukane przejścia, efekty po prostu cudo!! Proszę o więcej! :D Gratz chłopaki questa i pdzr :) były members Naction - Baal Rutek PS. <do tych co powiedzą że szajs albo że ja liże dupe randallowi> Gówno mnie obchodzi co sobie pomyślicie, nie oceaniam NACTION ani Randalla tylko jego filmik który moim zdaniem jest najlepszy jaki widziałem Dziękuje |
Film wyjebiście fajny - zresztą jak wszystkie. Co tam będę pisał - popieram przedmówcę... .
Warto ściągać !!! Czekam na więcej i modle się do Boga, aby to nie był przedostatni film ;p @Do autora: W jakim programie to robisz, bo też chce zrobić filmik (nie z Tibi - nie bój się konkurencji; bardziej prywatny) i nie wiem jak uzyskać dobrą jakość. Osobiście używam Ulead Video Studio i jakoś niemoge trafić na porządną jakość... halp plx |
Wybaczcie ale moze mi ktos powiedziec jak z tej strony sciagnac/:D
@edit jakos doszedlem ;p @ a filmik zajebisty jak kazdy twojego autorstwa |
UUU Randalku ładnie,ładnie:)Postarałes się.
Możesz mi napisac jakim programem robiłeś ten film? Pzdr @Edit Co to za mix Explosion all tytuł plx |
Nice move,
I like that movie, I like all ur moves. Poprosze ta "ciezsza" wersje filmu... i skoro to 4 film to czemu widzialem tylko 3(banshee quest, hota i dhq)? gimme moreX( |
No Sebciu... Tym razem to przeszedłeś samego siebie :)
|
Wiec :]
@Jucha Furora Nie jest to mix Explosion, tylko Explosion z 72 roku ^^ wrzuce go zaraz na jakies file hosta ;) @Bake Samo Ciezsza wersje wrzuce dzis w nocy, ciesze sie ze film zostal tak milo przyjety ^^ @Co do programu to polecam jednak ulead'a, a co do jakosci to sam meczylem sie 8h zeby taka otrzymac :S kombinuj wkoncu ci sie uda i znajdziesz wlasciwe ustawienia Dzieki za komentarze :) |
Mógłbyś wrzucić na jakiegos rapida albo megaupload?, bo z tej strony zassysa mi po 20 kb's :/
|
@ Rapid mi nie dziala wogole :/ Przecierpisz;)
|
Chcialem obejrzec HOTA quest ale link nie dziala :( A demon helmet juz mi sie sciaga, za pare minut nowy komencik ;)
@edit Obejrzalem, to moj pierwszy raz kiedy widze twoj filmik i okazuje sie ze robisz je bardzo ciekawie ;D Oby tak dalej, prosze o wiecej filmikow :] |
Witam , film świetny ^^ , tylko poproszę o rehost poprzednich , bo chciałbym takżę obejrzeć ;)
|
Cytuj:
Film fajny :) |
No sebek to Explosion z 72 roku możesz dać :) jak oglądam ten filmik aż chce mi sie grać :)
|
Seba!
Sebastianku zapomniałes o nas?!Explo plx:D
|
spoko spoko ;) wrzuce jeszcze dzis, a o rehost poprzednich tez sie postaram :)
Co prawda poszly przy formacie ale mam juz plyte na ktorej sa nagrane :) postaram sie to wszystko zrobic jescze dzis ;) Dzieki za mile komenty: ) |
@Sebcio :)
Ej no weź się zlituj i powiedz w jakim Ty formacie zapisałeś, bo ja już przetestowałem chyba wszystkie i foty (bo ich tam najwięcej) wychodzą strasznie pixelowate ;/ |
Oglądałem wcześniej. Świetny film.
|
Bardzo fajny film a jakos naprawde poraza. Szkoda ze ogladalnosc takich porzadnych produkcji jak twoja odbieraja wyglupy pseudo ''hipe-hopowco'' i ich dissow :P
God Job ^^ |
Gratuluję, naprawdę świetna robota :) ... Podpinam się pod prośbę o rehost Twoich wcześniejszych filmów :] ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |