![]() |
Gandhi - nowa gildia
Temat zamkniety! Gandhi nie istnieje od dawien dawna :), prosze o nie pisanie wiadomosci na gg.
|
lOVLEY HEART
JESTEM CHĘTNA ZBY SIE ZAPISC....
KONTAKT gg:4070112 ii tibia: Lovley Heart |
DarkTlen
ELLO!! Jestem chętnym do wstąpienia do waszej gildii!! :)
nazwa: Darkside Temp (knight) lvl: 9 skills: 30/32 miasto: Venore Z gory dzieki za pozytywne rozwzenia prosby!! :] |
nick: Sir Kamilek
skille: 16/16 profesja:druid lvl:8 i rośnie gdyby nie dedy to byl by z 10lvl mlvl:4 i rośnie miasto:Carlin ps. czy macie gh?? |
nick : Wenck
lvl : 14 (bylby 15, gdyby nie deady :[ ) Paladyn skille : ok. 45/30 (nie pamietam dokładnie, bo padłem) mlvl : 5 Miasto: Carlin @re up GH na 90% nie ma bo nie ma kto zaplacic (niskie lvl :( ) |
chcem sie zapisac kontak2379699gg jakie sa wymagania
|
No to ja mam pytankoo
Czy przyjelibyscie przyszlego palka? Obecnie mam 5lvl i rooka przechodze |
myknął bym do was
Wojtek Infernus Ab 12 lvl druid cya in tibia |
Jestem pallem z 8lvlem
Skille 10/16 Przyjmiecie mnie? :D Dzisiaj dopiero co rooka opusciłem wiec skille niskie Jakbny co jestem w Carlin |
Master of Polaczek
knight lvl 7 gdyb nie dedy by byl 9 :( gg:2909571 |
Podanie
Mam 15 LVL, sorcerer, moj nick w TIBI to Solegu. ;)
Moje gg: 4602308 17 MLVL (Nie znalazlem tej gildi na www.tibia.com, podajcie nick Leadera. Na gg badz w TIBI. |
Widze ze same High - lvle sie zglaszaja do was :D
Z tego co zauwazylem gildie dlugo na infie nie trwaja ;] |
w tej chwili 8 lvl. skile 20/19 ryby 35 knight w thais
imie : Plastusiek gg : 4472994 |
Name Lord Cycatq
Profesja Knight Miasto Calrlin Skille 41/38 (rosną) Lvl 8 (rośnie) Mlvl 2 (rośnie) Prosze o kontakt w grze albo gg 3295113!! |
Czy mógłbym wstąpić do waszej gildii
Witam !
Muj nick to Matiator.Mam 15 lvl: :) profesja:Knight mlvl:2 skille:47/36 bardzo chciałbym wstąpić do gilgii :D Dlatego jesli leader gldii to przeczyta to niech zgłosi sie na numer GG: 8584119 Waaaażne |
OOOO Matiator -.-' :evul:
To chyba Ciebie zabiłem w Thais za pk... Prawda ?? :>:> Nie radze go przyjmować do żadnej gildii... Jak go zabijałem to mnóstwo ludzi mi kibicowało i dziękowało po tym jak go zabiłem. :evul: |
SZukam Gildii na Infernie
Chętnie przyłącze sie do jakiejs gildii na Infernie . Mój level 16 mlvl:3 sword 43 shield 40. Mój numer GG 2597321. Jak by ktoś chciał mnie w swojej gildii prosze o kontakt na GG. Mój nick W Tibii: MOrdor the master. Profesja Knight
|
Chce też dojść
Widze że sie zgłaszają sami Pudzianowscy :D
Też chciałbym dojść do gildi o ile jest ona oficjalna. A oto moje statsy: -Lvl12 -Mlvl 5 -Skile 38/28 -Paladyn -Thais Jak oficjalna to czy jest Gh? |
Ojjj tak.. Fri frags dla pk charow ;>
@Moro: Moze my pojdziemy go gildii ;p |
Ja jestem przyszlym pallem i chetnie wstapie do gildii. Dopeiro zaczynam gre na infernie ale szybko zdobede 20lvl potem nie wiem;) Konio inerno paladyn .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |