![]() |
Przy włańczaniu komp sie resetuje
Gdy loguje sie na konto wybieram postać klikam OK resetuje mi sie komp prubowałem z 10 razy i za każdym razem zresetował mi sie komp. jeszcze nie udało mi sie zagrać w tibie. w pierwszym koncie myślałem że to błąd założyłem drugią postać ale to nic nie pomogło.
|
Byc moze cos z karta graficzna jak odpalisz tibie to siada i reset ;] grales juz kiedys w tibie ? czy robiles formata teraz?
|
Cóż może to winna tego że się Klient tibi źle pobrałeś z neta (mógłby być jakiś błąd przy pobieraniu). Albo źle zainstalowałeś jeśli nie jest tego winna to ja w jednym temacie opisałem pewien błąd który wyskakuje podczas włączania tibi. Zajrzyj tam, może musisz zmienić opcje graficzne?
|
mi czasami tibia sama sie wyłącza albo sam komp sie resetuje
wie ktos dlaczego? robilem temat ale oczywiscie kazdy moj temat jest kasowany |
Albo masz za dużo programów włączonych, kiepski procesori i plyte głowną to Ci się resetuje. Ściągnij Tibie jeszcze raz i zainstaluj od nowa. A jak nie to powyłączaj troche programów. Nowe sterowniki też mogą być :D
|
Aha ja miałem kiedyś też takie zdarzenie! Okazało się że to była wina anti-wirusa, po prostu brat grzebał na komputerze i zablokował dostęp do wszystkich gier internetowych przez przypadek. :D
|
Cytuj:
|
Sprawdzcie sobie wpierw Dziennik błędów. Przy jego pomocy dojdziecie do tego (o ile to problem softwarowy) jaki komponent sprawia problemy.
|
Masz dobrego Kompa? Pewnie resetuje Ci się bo komputer się przegrzewa i następuje automatyczny resert kompa zeby sie\ę nie spalił.
|
do autora:
1. wiesz co to jest słownik?? 2. umiesz czytać?? Połącz 1 punkt z 2 i do dzieła. |
Na 101% komp Ci się przegrzewa zainstaluj sobie programik do diagnozy temperatury procesora to sam zobaczysz ja mam na to niezawodny sposób wentylator pokojowy ustawiam go na procesor i efekt wprost świetny. Pozdro :p
|
Cytuj:
|
ale ja włańczam kompa i odrazu tibie to nie może być od przegrzania jeszcze sprawdze i odinstaluje i zainstaluje tibie.
pozdro! |
Jakby mu się komp przegrzewał to wogóle miałby problem z włączeniem komputera , ale w sumie możesz dotknąć chłodzenia w różnych miejsach i zobaczyć czy jest bardzo gorące i sprawdzić temperature jak wyżej powiedzieli , a ja i tak sądze , że to nie komp się przegrzewa ; ) może zainstaluj sterowniki od nowa do karty graficznej .
|
Cytuj:
|
Dobra... Nie będę taki.. Pomogę Ci.;)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=117177 Na przyszłość : BYŁO TO NIECAŁY TYDZIEŃ TEMU!!! OMG człowieku poszukać wystarczy. To nie takie trudne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |