![]() |
ee jak dla mnie to troche sucharskie te screny nic ciekawego w domkach niemaja
ladne skille jak na 36lv :) fajnie sie trenilo z karwa??hehe |
Cytuj:
a co do skili to nie treniam juz tyle 83/80 na 33 lvl dostalem i zacząłem przyexpiac powolutku :P nie chce mi sie i nie ma z kim.. pozatym gram tez na innym swiecie.wiec na danubi nie ma mnie calymi dniami :) |
noi *** co to miało byc ?;/
w tych domkach nie było nic ciekawego moze moj chcialbys widziec na elysi ? msg me |
Aol?
Moge wiedziec po co byl ci AOL podczas treningu?
wiem ze dzieki AOL'owi nie spadaja rzeczy ale jak miales knife i wooden to po co ci to bylo :/ moze o czyms nie wiem np co bylo w BP albo dzieki AOL'owi sie spadaja skille i lvl? |
pomysl poprostu mogl miec eq w bp`ku przy aol bp tez nie wypada lol
|
Cytuj:
No to pochwal sie. Zobacze z zaciekawieniem i porównam ze domkami na zdjeciach AzbesciaK'a... |
Cytuj:
@haos a czytales uwaznie ? moze nei wszyscy chca ogladac wieczne hunty i PKowanie..... pomyslales moze ze cormayia jest wyspą dla Pacc?? i moze ludzie ktorzy nigdy jej nie widzieli moze by chcieli chociaz screeny z niej obejrzec?? pomyslales ?? heee?? @evenement one sa z przed ok 2 tygodni wiec sa stare.. jutro popykam nowe.. :P bo nowe outfity domków sie porobili i wogole :P ~Azbe |
what what !
srednie te domki.. najbardziej podoba mi sie domek Kufina. zadna tam wystawa itemow warta pierdyliard k, tylko po prostu fajnie pomyslana dekoracja. co do skillow to sie nie wypowiadam >xD ps. azbe noob ;< |
Ja to w tych domkach nic specjalnego nie widze:-/
|
Cytuj:
@Azbe niezła prezentacja domków :) @blejz U too ='( |
Cytuj:
blejz lama hiehiehiehie xD (co do skilli wczoraj szild skoczyl :P ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |