Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Gildia/druzyna na jednym z nowych serwerow - whoever you are... Make the rules! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118036)

CRX 19-02-2007 21:33

Gildia/druzyna na jednym z nowych serwerow - whoever you are... Make the rules!

Witam!

Na poczatek moze powiem cos o sobie :dance: Jestem w klasie maturalnej, ucze sie w lo. W tibie nie gralem okolo 1.5 roku i planuje ponownie rozpoczac gre w maju lub czerwcu (po wszystkich egzaminach). Chcialbym stworzyc lub dolaczyc sie do druzyny na jednym z istniejacych swiatow pvp. Dodam od razu, ze bede gral na pacc. Poszukuje "normalnych" ludzi, ktorzy traktuja gre jako dobra zabawe (i nie rzucaja krzeslami po scianach w przypadku niepowodzen itp. => :baby:). Jesli znajduja sie tu takie osoby, chetnie stworze z Wami nowa gildie. Nie mam wymagan dotyczacyh wieku, ale jesli chodzi o doswiadczenie, chetni na pewno powinni posiadac juz jakis staz w tibii. Mile widziane sa wyzsze lvl na dotychczasowych swiatach. Moze temat postu jest zbyt ambitny, jesli chodzi o te zasady, ale chcialbym czynnie brac udzial w zyciu serwera razem z druzyna :cygaro: Poza tym, mam nadzieje, ze nie musze przedstawiac pozostalych celow gildii, ale chodzi glownie o dobra zabawe, konkurencje z pozostalymi graczami itp. itd :confused: Jesli pojawia sie jakies pytania, chetnie odpowiem.

Nie wiem w ogole czy w dobrym miejscu umiescilem ten post, wnioskujac po niektorych wypowiedziach, glownie mlodszych uzytkownikow tego forum w tym dziale 8o

Chetni:
1. Bourne - Druid, Sorcerer
2. dymek890 - Paladin
3. [BeW]Azberito - ?
4. Elmarus - ?
5. Gracz Tibijski - ?

BeNcHaKeR 19-02-2007 22:19

ale na mainie te gildie/grupe/rodzine?jak na rooku to poszukujemy ludzi z pacciem do założenia gildi rookstayerów chętnie cie przyjmiemy

CRX 19-02-2007 22:20

Tak, na mainie :)

BeNcHaKeR 19-02-2007 23:26

Tak myślałem szkoda.Pzdr

Gracz Tibijski 20-02-2007 08:03

Moge się dołączyć? 2 osoby to mało , poczekajmy może się ktoś zgłosi.
Mój staż w tibii - 1,5 roku ~~.
Obecna postać 46 Elite Knight.

Bourne 20-02-2007 11:50

Jesli wyjda tylko 2 swiaty PvP (Amerykanski / Niemiecki) to nie bedzie

najmienjszej szansy na zostanie w grze :D

Mysle ze gracze z Kyry - Isara, Berylia (Del Toro) - Aldora - Antica itp.

Bedzie duzo walk juz od samego startu wiec jak chcesz tam zaczynac musisz

miec bardzo duzo ekipe jesli oczywiscie szybko dasz rade expic :D

Pozdarwiam

BeNcHaKeR 20-02-2007 13:06

w sumie na jakimś niemieckim serwie pvp mógłbym grać

Moriento 20-02-2007 13:38

Moze, moze ...

Obecie lvl : 61

Swiat : Lunara.

Voc : Ed

Msg na Priv :D

CRX 20-02-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bourne (Post 1278824)
Jesli wyjda tylko 2 swiaty PvP (Amerykanski / Niemiecki) to nie bedzie
najmienjszej szansy na zostanie w grze :D
Mysle ze gracze z Kyry - Isara, Berylia (Del Toro) - Aldora - Antica itp.
Bedzie duzo walk juz od samego startu wiec jak chcesz tam zaczynac musisz
miec bardzo duzo ekipe jesli oczywiscie szybko dasz rade expic :D
Pozdarwiam

Mozliwe, ze to prawda, ale chyba nie ma sensu na kolejne zwlekanie z wyborem serwera. Jeszcze kiedys jak gralem byly podobne sytuacje, mialy byc potezne gildie itp., a potem okazywalo sie, ze serwer jak wiekszosc innych. Tak poza tym, az tak zle jest na tym serwach? :p

Zapomnialem dodac w pierwszym poscie prosbe, zeby zainteresowani napisali cos o sobie. Moze nie po to, aby uwzglednic to w rekrutacji, ale zeby zobaczyc na czym stoimy. Np. wiek, zainteresowania, ilosc postaci, co chcesz osiagnac na nowym swiecie itp.

Poza tym jest opcja, ze mozemy wystartowac nie na nowym serwerze, ale na jednym z istniejacych...

Moriento 21-02-2007 11:49

Wiec Panowie co robimy ... do tego zreszta potrzeba z 5-10 osob jak mamy

cos zdzialac :D

CRX 21-02-2007 15:30

Podjalem decyzje, ze jednak rozpoczniemy gre na jednym z istniejacych serwerow (glownie za sprawa Morienta, ktory wyslal mi PW). Zaraz zedytuje pierwszy post, dodam chetnych i mysle, ze bedziemy czekali na kolejne osoby. Prosze o wpisywanie sie w tym temacie z info o sobie i posiadanych postaciach.

Vthree 21-02-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CRX (Post 1280758)
Podjalem decyzje, ze jednak rozpoczniemy gre na jednym z istniejacych serwerow (glownie za sprawa Morienta, ktory wyslal mi PW). Zaraz zedytuje pierwszy post, dodam chetnych i mysle, ze bedziemy czekali na kolejne osoby. Prosze o wpisywanie sie w tym temacie z info o sobie i posiadanych postaciach.

Moze xerena ja tam zaczynam grac wlasnie

CRX 21-02-2007 18:48

Obecnie myslimy nad dwoma serwerami i na pewno nie bedzie to Xerena. Niedlugo wiecej info.

Paul84 22-02-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vthree (Post 1280842)
Moze xerena ja tam zaczynam grac wlasnie

od razu Ci powiem ze xerena to strata czasu ;) za duze PA... i tyle B)

Bourne 23-02-2007 16:30

Hmm ... Askara - Isara :D?

Mistical_Druid 23-02-2007 17:51

Popieram Xerena!

18 Pall skille 70/50 chętnie dołacze do rodzinki :)

Bourne 26-02-2007 13:42

Xerena to swiat bez przyszlosci dla nowych :D

Trzeba miec bardzo dorbre znajomosci zeby sie wybic za szybki expi i jestes

gaszony :)

Bez sens wiec ja zostaje albo przy Askarze lub Isarze.

A tak wogole ile typa jest?

Moze autor tematu cos by napisal ... co i jak bo juz dawano moglismy zaczoc

grac.

[BeW]Azberito 27-02-2007 14:34

Jestem z wami jeżeli ma to byc rodzinka ,Już dawno chcialem znalesc kilka chętnych graczy z jakims stazem i grac lvl na PW moge podac

CRX 27-02-2007 23:40

Podjalem decyzje, ze bedzie to Askara. Startuje dopiero kolo maja/czerwca, ze wzgledu na to, ze teraz nie mam czasu na gre. Narazie wszyscy chetni wpisali sie w temacie, na pw nie bylo innych zgloszen.

Elmarus 28-02-2007 11:35

CRX jak cos to wal na pw jak chcerz to napisz na pw to ci podam gg pozdrawiam . Razem zrobimy wiecej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53.