![]() |
Inferno Bolt
Moze ten temat juz byl ale jestem uzytkownikiem forum od niedawna :D ktoregos razu w veno zauwazylem w domku jakiegos gracza dziwny bolt ? jest to INFERNO BOLT czy moglby ktos opowiedziec o nim lub udzielic jakichkolwiek informacji????
|
To nie sa inferno bolty tylko infernal bolty...
Sa one silniejsze od power boltow mozliwe ze sa nawet tak sielne jak dawne power arrows. A opcja szukaj nieboli... |
Akurat tutaj sie mylisz. Silniejsze od power boltow nie sa. ;-)
|
|
Cytuj:
Jakby nie były silniejsze to by nie kosztował jeden 10k. P.S Kocham cienkie tematy, które mają 3 posty i jedną ocene 5. Ach Ci ludzie. Pozdro autor, niezły as jesteś. lol :D |
IMO - infernal bolty gdyby nie to że są tak trudno dostępne były by sprawdzony, i sądzę że best hity były by lepsze od P-boltów :D
|
Hity sa lepsze od power boltow oraz duzo gorsze od power arrowsow. Nikt z nas nigdy nie widzial power arrowsa w akcji, ale legendy powielane na support sidach mowia ze mozna bylo zabic demona przy uzyciu paru-parunastu P arrows, wiec obrazenia musialy byc podobne do UE.
|
power bolt
to ja taki malutko offtop
jak te Wasze bolty 10K to za ile moge sprzedac power bolta i jakie hity nim daje np. sorkerer na 18 lvl? |
@up
Power bolt liczy się do skilla ale także do mlvlu, więcej do skilla więc dużych obrażeń to ty byś nie zadawał ;). A co do Infernal boltów. One są lepsze od Power boltów....: ..... Power Bolt>>>Atk. 35+ ..... Infernal Bolt>>>Atk. 50+ ... Różnica chyba jest co? :) Pozdro! |
a cena power bolta? mam 10 wiec ile za nie moge wziac od other players?
|
@up
100 gp za jeden. |
Infernial bolt można zdobyć od spoconego cyca i tyle jest on silniejszy od p bolca ale nie aż tak silny jak p arrow przecież jak by był tak samo silny jak p arrow to po co wycofywali by je z gry ?? tak więc temat close please ;]
~Pzdr |
Było już kilkanaście testów z nimi... Nic dobrego, a drogie są tylko dlatego bo są rzadkie i nigdzie ich nie kupisz
|
Cytuj:
Wiec wychodzi na to, że albo obrażenia Palka są liczone w inny sposób (bolty nie mają atk.) albo zwykly Bolt ma ok. 50atk. |
Co wy tu gadacie, wiecie jak działa p bolt?? On poprostu jest szybciej wystrzeliwany od bolta zwykłego i lepsza skutecznośc, ale moc ta sama co bolt....
A nowe bolty jeszcze nie były jako tako przetestowane |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Masz rację. Zapomniałem o tym. |
Ale... Od chyba 3 lat wiadomo ze zwykle bolce maja 30 atk, p bolty - 50, wiec infernale gdzies z 65 maja... I zeby nie bylo - omijaja def :
|
Czy wiekszosc z was grała kiedys w Tibie ??
Skille u pallka maja wieksze znaczenie na czestost zadawania blood hitow i czestszych optymalnych niz ich sila Pawer B. sa silnijesze od zwyklych . <<--- i to jest pewne Na temat pawer arrowa i IB sie nie wypowiadam bo malo o nich wiem |
Cytuj:
Btw. Teoria o Infernal Bolt - 65 atk. Bardzo mi sie podoba. Ktos sobie zdaje sprawe ze przy takim atk. uderzenie za 300 to byla by norma :P ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |