![]() |
PACC w 24h
Od obecnej edycji konkursu SMS, wygrane PACCe będą wysyłane w przeciągu 24 godzin. Warunkiem otrzymania PACC jest oczywiście spersonalizowane konto. Zwycięzcy Kubków Tibia.pl muszą przesłać ( w przeciągu 3 dni) dane do wysyłki nagrody na adres mailowy sms(m@łpa)tibia.pl.
Oto rozkład 2 kolejnych edycji konkursu sms: - 1 marca - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl - 21,24,27 lutego oraz 1 marca - "PACC co 3 dni" dla osoby, która wyśle najwięcej SMSów - 15 marca - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl - 4,7,10,13 marca - "PACC co 3 dni" Wyniki: tutaj. Drugą informacją jaką mamy do przekazania, jest update Tibia.pl planowany na na początek przyszłego miesiąca. Przebudowana została cała baza strony. Co to oznacza dla Was drodzy użytkownicy ? Minimalnie zmieni się wygląd strony, dostępna będzie cała masa nowych informacji oraz aktualizacje bieżących. Prawdopodobnie znikną też reklamy popup, zostaną zastąpione znacznie bardziej przyjaznymi reklamami kontekstowymi (koniecznymi do utrzymania Tibia.pl). O updacie napiszemy przed samym faktem, dlatego nie pytajcie moderatorów o szczegóły, ponieważ nie mogą oni ich zdradzać. Odwiedzajcie Tibia.pl codziennie. |
Dobra, bede odwiedzal!
|
Cytuj:
BTW. 3:00 a na 8:00 muszę być w pracy :( |
Oczywiście, bo moderatorzy nie powiedzą swoim znajomym... Już widzę te posty "cool" użytkowników, "bo ja wiem, a wy nie, muahahahhaha".
|
A ja wiem, a Wy nie.
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
No nareszcie jakis update.Moze dodadza jakies fajne i pszydatne rzeczy:)
|
Nom nom będe odwiedzać :D
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Mi to obojetne. Z tibia.pl praktycznie nie korzystam. Ale z forum.tibia.pl to juz inna sprawa ;> |
Cytuj:
@top Moze kiedys skorzystam... jak bede mial wiekszy zasob pieniazkow na komorce. |
ja tez tylko z forum korzystam
popupy sa poje ekhm... glupie |
Konkurs sms to spoko pomysl lecz szanse sa zawsze male xD, ja osobiscie wybieram opcje tibia.pl - Drom takze w 24h
W niedziele wyslalem hajs a juz w podniedzialek dostalem mail ze pacc doszedl, jednym slowem mistrz |
Cytuj:
@down bosal za dużo hunci :P |
Cytuj:
|
Czy wam sie to nie znudzi? ;p (jak ktos zarabia na tym to oczywiscie, ze nie xD)
Ja wole stronke taka jaka jest. ;] @up edit Za duzo pracy za malo zycia z tym to bym sie zgodzil. |
Wreszcie dobra wiadomość.
|
Właśnie ;) z ty lutym ciekawa sprawa :D
Dla wszystkich: pamiętajcie... macie rodzinę... która was kocha...(a wy ją nie!*). Nigdy nie wyśle smsa na konkurs... Zresztą przesadzanie trochę z tym dostarczeniem.. jak bym wygrał mógł bym nawet miesiąc czekać. * dla uzależnionych. |
Fajnie, jeszcze szybciej Pacc dochodzi, niedługo kupie sobie i nie będę musiał czekać tygodni na nowe tereny :)
|
Narascie update i w koncu nie reklam popup.
Same plusy. |
mam tylko nadzieje ze wyglad tibi.pl sie niepogorszy tak jak to mialo miejsce z tibia.com...
|
Ja tam się cieszę na updaty :P zobaczymy co przyniesie nam ten :) :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |