![]() |
Astera by Piterro - Very Nice :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19124
Loot może być nawet , ale ładne lvle polecialy :D Pewnie kafejka zainfekowana :D Prosze o komentarze :) POZDRO Piterro ~...:cup: |
ze tez ludzie jeszcze graja w kafejkachi to takim lvlem :<
|
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 8, gości: 3)
Piterro91, Aldzior, Shihann, Dratris, ~~AnpeR~~, Knajcik14, Xowx, Rywin_Capy Duzo osób oglada , no ale komentujcie blzz :D :cup: |
Ja Pie*****e przecież ja bym zemdlał jak bym był tym typem co to zabierał jak dobrze zobaczyłem to ziom z mego city to zrobił i jakiś stracił
ja tam sie loguje u siebie i u xyra i juz bez przypału a takim lvl kawiarence grać DEBILSTWO!! |
nawet nawet :)
|
Cytuj:
|
Ladny hack, tymbardziej GH ;p Powiedz jak ty to robisz?
|
Haha , ale się obłowiłeś xD
|
omg, chyba zamiast zaczac grac zaczne hackowac ;s
|
Cwaniaczek sie znalazl co umie hakowac ... moze sam bys zaczol grac i zobaczyl jak to trudno cos zrobic?
@up n/c ... . |
@up
:) No akurat gram , i najlepsze do czego doszedlem , to taki druid... :D |
No tak wielki hacker sie up znalazł.. jak nie chcesz byc hakniety to nie sciagaj zadnych botow normalnie graj uczciwie nie loguj sie u kolegow i w kawiarenkach i cie nie hakna ..
|
Co się tak sracie ? -.- to przez ich głupote zostaja hacknięci ; )
|
Cytuj:
Nie obrazajcie hakerow. |
Cytuj:
|
Loot nawet nawet... omg 75 ed nie ma strong haste buahaha. Ze ci sie nie znudzilo te ciagle czyszczenie charow =P
|
Cytuj:
Czy ja mówiłem że uzywam owntibia keyloggera ? bo nie przypominam sobie ? :| |
Choc hakerow nie trawie to ciebie lubie :D hail pittero
|
Cytuj:
A ze ludzie mysla, ze jak ich antywir milczy, to wszystko gra i mamy efekt. Cytuj:
Tak z ciekawosci - ile jeszcze swiatow zostalo? A ja czuje zdziwienie, ze po tej aferze te osoby, ktore sciagnely keya, do tej pory nie pozmienialy hasel. No chyba ze te filmiki ponagrywales jakis czas temu. |
hmm rookikt chyba kazdy spostrzegawczy uzytkownik,wie kim jestes ;p mam sporo dowodow ze Ty to () jednak to za malo ;pp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |