![]() |
obsidia knife!! help
Cześć od niedawna mam obsidia knifa ale nie wiem jak go używać. Tyle że use witch i na potwora to wiem ale dalej to nie po tej czynności w moim plecaku nie pojawia się skóra minosa ani w jego ciele prosze o pomoc z góry dzięki.
|
używasz dobrze. Po prostu nie zawsze Ci się udaje. Jak będzie żółta iskra-nie udało się. Zielone gwiazdki-wyciąłeś skórę/kość/ząb. Przedmiot pojawia się w twoim plecaku ewentualnie pid tobą (jak nie masz już miejsc)
|
A czy przypadkiem nie da się sciągać jeszcze demon horn z demona o. knifem ? ? ?
A obs dziala takrze jak BWS tyle ze na inne potworki <-- to wiem na 100 % Pozdro, Zipper |
Bylo, szukaj.
|
@2x up
Owszem, działa na demcach ;p |
Dziala na demcach :p
|
To zależy od szczęścia, cos jak łowienie rybek.
|
Obsidian Knife dziala na demonach?...Jedyne co mozna wyciagnac z demona dzieki blessed wooden stake jest demon dust.
|
Obsidian Knife - Minotaurs,Dragons,Dragon Lords,Bone Beasts,Behemoths...
Blessed Wooden Stake - Vampires,Demons... |
@Zabuza
A ja bym Ci radzil wziasc slownik ortograficzny. |
jest ktos kto wie na jakch potworkach mozna uzywac obsiadan knife??Cos slyszalem o ghulach ale nie wiem czy to prawda
|
Cytuj:
Dragon, Dragon Lord,demodras(nie wiem bo nigdy nie sprawdzalem xD) all minotaury, all lizardy (to chyba wszystko) |
Cytuj:
|
a co to takiego obsidia knife ? -.-
|
@2x up
No co ty nie powiesz... może jeszcze na ratach działa? >.< |
Cytuj:
"You see an obsidian knife. It weighs 1.00 oz. Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins." |
A ak poza tym jak używać Obsidian Knifa i co to jest -.- to jak u Was na serwerach stoją ceny tego narzędzia. U mnie na Harmonii są to ceny od
6K-9K a jak u innych prosze odpisujcie:d pozdro |
Cytuj:
|
Zdejmowanie skórek z mino,lizardów,dragów itp. jest losowe. Raz się
uda, a raz nie.;) Jest on dostępny z pewnego questaB) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |