Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Oficjalne oświadczenie. Ważne. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118162)

TehRegent 20-02-2007 20:43

Oficjalne oświadczenie. Ważne.

Chciałbym wszystkim ogłosić, iż właśnie zakończyła się narada elity z gronem moderatorskim, ktora miała na celu wyłonienie forumowego Plebsu. Rozmowy były wyjątkowo owocne i wyłoniły następującą listę osób.

Plebejusz:
Korektor
Plebs:
Walekifa
PiXiK
spider-bialystok
gorgi
Maethi
slawekmag
Ryba
Straznik Monopolowego.
OnlyM
Czarna_Mamba
Majines
~>Salmon<~

(Lista może ulec zmianie)

Podpisano,
Naczelni przywódcy Elity.

- Przypominamy, że plebs jest bezpośrednio podporządkowany i zależny od elity. Dziękuję za uwage.

Raul 20-02-2007 20:45

Niech to będzie tak zwana przestroga dla innych.

Oxygane 20-02-2007 20:46

Dobrze, ze taka lista powstala, teraz jest juz wszystko jasne.

Korektor 20-02-2007 20:53

A można jaśniej o co chodzi? Dlaczego zostałem okrzyknięty mianem "plebsjusza"?

@down,
Mój post jest poprawny.

Nosferatu 20-02-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1279708)
A można jaśniej o co chodzi? Dlaczego zostałem okrzyknięty mianem "plebsjusza"?

jak juz to plebejuszem, naucz sie kopiowac ;>
@ontop, wam sie musi naprawde zajebiscie nudzic

eerion 20-02-2007 20:56

@Rege
Znowu się zaczyna? ;)

Oxygane 20-02-2007 20:56

Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej, pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników.

Chyba tak wyksztalcony czlowiek jak Ty, powinien to wiedziec. Rowniez powinienes domyslic sie dlaczego zostales przylaczony do tej grupy,

Korektor 20-02-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1279720)
Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej, pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników.

Chyba tak wyksztalcony czlowiek jak Ty, powinien to wiedziec. Rowniez powinienes domyslic sie dlaczego zostales przylaczony do tej grupy,

Ja bardzo dobrze wiem co to plebs, tylko nie wiem czy Wy znacie to słowo na tyle dobrze, żeby kogoś tak nazwać.

@down,
Żadne z tych słów. Najbardziej chyba pasuje "użytkownik".

Oxygane 20-02-2007 21:04

a Megaloman? Bardziej Ci odpowiada to slowo?

Walekifa 20-02-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1279742)
Ja bardzo dobrze wiem co to plebs, tylko nie wiem czy Wy znacie to słowo na tyle dobrze, żeby kogoś tak nazwać.

Korektor,wylajtuj. Ty nie wiesz,że oni są grupą zdesperowanych metali,których tacy ludzie jak wymienieni na liście biją,a potem przychodzi taki do domu, i odwdzięcza się w necie,bo na ulicy mu nic nie zrobi? Nie odbieraj im jedynej przyjemności w życiu. ;)

Rybzor 20-02-2007 21:12

Kul, czuje sie zaszczycony, chętnie będe podwładnym oksysia i w ogóle całej elyty. Ale czemu do jasnej cholery na górze listy stawiacie tego plebsa naczelnego - Korka. Mam nadzieje, że on nie jest moim przełożonym? Inaczej rezygnuje z tej posady.

Korektor 20-02-2007 21:15

@up,
O niczym tak nie marzę jak byś przywódcą plebsu, który w sumie składa się z porządnych ludzi. Ja tam nie widzę kretynów. Najlepsze jest to, że grupka zakompleksionych dzieciaków rządzi tym forum w garści trzymając moderację... Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni".

Oxygane 20-02-2007 21:17

(20:14) <+Ville_V> Walekifa ja uwazam ze ty jestes tak zdesperowany w udowadnianiu ze wszystko co zle to metal ze az mi zal dupe sciska... po prostu boli cie to ze nie jestes lubiany na tak duzym i pojemnym forum
(20:14) <+Ville_V> caluski - Ville

~~By Me
Ale on jest lubiany, przez Tekno stary, umc umc umc.

Dr.Unknown 20-02-2007 21:20

Lista za obszerna o jakieś 5-7 osób...

Slay 20-02-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1279768)
Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni".

...powiedzial ten, ktory najwiecej wie o komunie. Tez Ci mama-prawnik opowiedziala zdawkowo? =o
NMSP

TehRegent 20-02-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1279753)
Korektor,wylajtuj. Ty nie wiesz,że oni są grupą zdesperowanych metali,których tacy ludzie jak wymienieni na liście biją,a potem przychodzi taki do domu, i odwdzięcza się w necie,bo na ulicy mu nic nie zrobi? Nie odbieraj im jedynej przyjemności w życiu. ;)

Ja na ulicy umiem sobie całkiem dobrze poradzić.

I uważaj na słowo metal.

Majines 20-02-2007 21:21

Rege ja też chcę być plebsem! ;<

Prowokacja, prowokacja i każdy wciąga się.

Oxygane 20-02-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1279768)
@up,
O niczym tak nie marzę jak byś przywódcą plebsu, który w sumie składa się z porządnych ludzi. Ja tam nie widzę kretynów. Najlepsze jest to, że grupka zakompleksionych dzieciaków rządzi tym forum w garści trzymając moderację... Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni".

Ja1 20:18:46
http://www.forum.tibia.pl/showthread...=1#post1279776
Ja1 20:18:50
usun double prosze, zamiast edytuj dalem cytuj.
Raul 20:19:10
ok

O fak, potwierdzilo sie ;<<<

Khan 20-02-2007 21:23

A tak wogle, to na czym polega istota tego topicu? Bo widzę tylko bluzgi, niedopowiedzenia i noobostwo.

Ehh.. A już się bałem, że będe musiał iść spać, nie zgłosiwszy żadnego reporta. Co my tu mamy? Obraza użytkownika? Spam? Trolling? Oj uzbiera się, uzbiera.

Dan the Automator 20-02-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1279753)

O kurcze, zgadłeś. Piąteczka!
http://www.leeasher.com/images/lee_hand.jpg

Cytuj:

@ Ville
Jestem lubiany,mam mase zajebistych kolegów/ziomków/przyjaciół w rl.A ty? siedzisz na tym ircu,tam są twoi jedyni koledzy...
O kurcze, jesteś moim nowym idolem, panie "Mam zajebiste RL ".
@Lista
Po co?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12.