![]() |
Oficjalne oświadczenie. Ważne.
Chciałbym wszystkim ogłosić, iż właśnie zakończyła się narada elity z gronem moderatorskim, ktora miała na celu wyłonienie forumowego Plebsu. Rozmowy były wyjątkowo owocne i wyłoniły następującą listę osób.
Plebejusz: Korektor Plebs: Walekifa PiXiK spider-bialystok gorgi Maethi slawekmag Ryba Straznik Monopolowego. OnlyM Czarna_Mamba Majines ~>Salmon<~ (Lista może ulec zmianie) Podpisano, Naczelni przywódcy Elity. - Przypominamy, że plebs jest bezpośrednio podporządkowany i zależny od elity. Dziękuję za uwage. |
Niech to będzie tak zwana przestroga dla innych.
|
Dobrze, ze taka lista powstala, teraz jest juz wszystko jasne.
|
A można jaśniej o co chodzi? Dlaczego zostałem okrzyknięty mianem "plebsjusza"?
@down, Mój post jest poprawny. |
Cytuj:
@ontop, wam sie musi naprawde zajebiscie nudzic |
@Rege
Znowu się zaczyna? ;) |
Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej, pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników.
Chyba tak wyksztalcony czlowiek jak Ty, powinien to wiedziec. Rowniez powinienes domyslic sie dlaczego zostales przylaczony do tej grupy, |
Cytuj:
@down, Żadne z tych słów. Najbardziej chyba pasuje "użytkownik". |
a Megaloman? Bardziej Ci odpowiada to slowo?
|
Cytuj:
|
Kul, czuje sie zaszczycony, chętnie będe podwładnym oksysia i w ogóle całej elyty. Ale czemu do jasnej cholery na górze listy stawiacie tego plebsa naczelnego - Korka. Mam nadzieje, że on nie jest moim przełożonym? Inaczej rezygnuje z tej posady.
|
@up,
O niczym tak nie marzę jak byś przywódcą plebsu, który w sumie składa się z porządnych ludzi. Ja tam nie widzę kretynów. Najlepsze jest to, że grupka zakompleksionych dzieciaków rządzi tym forum w garści trzymając moderację... Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni". |
(20:14) <+Ville_V> Walekifa ja uwazam ze ty jestes tak zdesperowany w udowadnianiu ze wszystko co zle to metal ze az mi zal dupe sciska... po prostu boli cie to ze nie jestes lubiany na tak duzym i pojemnym forum
(20:14) <+Ville_V> caluski - Ville ~~By Me Ale on jest lubiany, przez Tekno stary, umc umc umc. |
Lista za obszerna o jakieś 5-7 osób...
|
Cytuj:
NMSP |
Cytuj:
I uważaj na słowo metal. |
Rege ja też chcę być plebsem! ;<
Prowokacja, prowokacja i każdy wciąga się. |
Cytuj:
Ja1 20:18:46 http://www.forum.tibia.pl/showthread...=1#post1279776 Ja1 20:18:50 usun double prosze, zamiast edytuj dalem cytuj. Raul 20:19:10 ok O fak, potwierdzilo sie ;<<< |
A tak wogle, to na czym polega istota tego topicu? Bo widzę tylko bluzgi, niedopowiedzenia i noobostwo.
Ehh.. A już się bałem, że będe musiał iść spać, nie zgłosiwszy żadnego reporta. Co my tu mamy? Obraza użytkownika? Spam? Trolling? Oj uzbiera się, uzbiera. |
Cytuj:
http://www.leeasher.com/images/lee_hand.jpg Cytuj:
@Lista Po co? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |