![]() |
111 ek down by 13 sorc
|
Miałem także dodać ten filmik , ale jest on tak żałosny , że się powstrzymałem xD ; )
|
Nie no to już przesada... co ten 111 ek tam robił ; o
|
Rotfl. Taki ek i trenił na ratach...xD w każdym razie aol i blessy stracił :P.
Gz fraga |
hahahaha ^^
moge sie mylic bo dawno nie skillowalem ale chyba zeby shielding rosl trzeba czasem blood hita zadac niewiem jak po up date :p w kazdym badz razie gz fraga dla typa ^^ |
Nuda, idzie jakis 13 sorc i przez kilkanascie minut bije 113ek z tej swojej rozdzki.
Co za sztuka ubic kogos afk? Nie polecam pobierac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic GZ... to było śmieszne... Ten Ek bedzie sobie pluł w brode przez kilka dni :p8o |
Cytuj:
jak ubijasz 13 sorcem 100+ ek. znajdź takeigo na afku tak długim żeby można go było ubić 13 sorcem. |
Nice
POprostu nice ale ten koles to glupek nic wiecej :D
111 ek stawiac na afk i to na ratch co on tam robil;P |
hahahaha dobre :P:P pewnie koleś namtędy przechodził i mu chello zabrali(bo wczoraj była poważna awaria chello), otoczyły go raty i ktoś na tym skorzystał :P:P
|
haha pewnie myslal ze mu shielding rosl bedzie od takiego stania
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
loga sie dostaje jak sie ma wlasnie pz po 1 minucie bo tracisz polaczenie z serwerem.. a gdy nie masz pz to normalnie gdy stracisz neta to odrazu log ja nie wiem.. ten knight wogole nie trenil o.O |
Cytuj:
Pz lock - postac wywala z gry po 15 minutach. Battle - minuta. Klient nie rozpoznaje, czy "tracisz neta" tylko kazde zerwanie polaczenia z serwerem traktuje jako zamierzony X-log. |
Ladny frag za typa xD Szacunek ze chcialo ci sie stac tyle czasu bo raczej 99% 100+ knightow chodzi w aolach ale dla fraga warto bylo ;P
Ej, mam pytanie poza tematem bo na innych forach mi nie odpowiadaja =/ Dlaczego po wpisaniu passow i wybraniu chara restartuje mi sie komp? Tibie mam z www.tibia.pl :[ |
Jesus... AFK stać na pvp ... To wiadomo że jest ryzyko ze strony deada.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |