![]() |
Soft bootsy
mam pytanie wiem ze te bootsy sa dostepne w pitas of infernal quest ale mam pytanie jak one dzialaja??
|
uzupełniają ci manę i życie przez 4 godziny ;>
|
Cytuj:
Uzupelniaja mane. Mozna je doladowac za 10k :] |
pitas of infernal... buahhahhaha!!! rozwaliło mnie to.
Uzupełniają mane i życie przez 240 minut, można je uzupełnić u npc w thais, edron, ankrahmun i jakims tam jeszcze miescie za 10 k. @down Nie każdy jest/był noobem, mógł być newbie (a to co innego). Myślę, że ty też nie byłeś noobem tylko newbie. |
@up
Wiesz każdy może być noobem ja też kiedyś byłem @topic Są dostępne z Pits of inferno Questa regenrują mane i życie przez 240 minut czyli 4 godziny. Można je uzupełnić za 10 k ale tylko u npc w Venore. Pozdrawiam |
Po co zakladac nowy temat!!!!! jest opcja szukaj...
|
Opcja szukaj~~
@Topic uzupełniają mane przez 240 min mozna je doladowac za 10k pitas of infernal ..:muahuaha:.. srry za ten smiech ale mnie to rozwalilo ... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W sumie pięć razy Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W sumie cztery razy. I jeszcze dwa razy wyśmiewanie się ze źle zapisanej nazwy questa. I po co ten spam? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale prawdopodobnie w/g mnie dziła szybciej niż roh jak na taką zabaweczkę ;] |
0.5 HP/2 MP per second
a roh: It regenerates 4 mp and 1 hp each second. Jakby dawaly szybciej niz roh to bp uh w niecale 20 minut.. |
Cytuj:
|
Kwa ludzie, to nie ma licznikow postow przestancie pisasc ze odnawiaja mane i zycie -.- raz koles powiedzial wystarczy.. jestescie zalosni -.- co do predkosci odnawiania to wiem ze 12 many 4 sekundy, przynajmniej tak slyszalem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |