![]() |
Hydry, 30EK + 100ED
Tak jak w temacie, mam 30Ek ze skillami 65/65, jak pojdzie blokowanie hydry z 100ED jako shooter i healer? Dam rade lurowac, czy lepiej, zeby on to robil? Nadazy leczyc?
Urs, Gro~ |
Muwisz o mass huncie czy o jednej??? Bo 1 to przy sporym farcie zablokujesz ale na wiekrzy hunt to niemasz szans....
|
Mowie o dluzszym huncie. Prosilbym jednak o wypowiedz doswiadczonego rycerza, ktory ma wprawe w huntowaniu z druidem.
|
na 35 levelu duza szansa na padniecie (75 % albo i wiecej)
ale druid leczyc powinien nadazyc nabij 50 i bedzie lepiej chodzi o dluzszy hunt? straty beda... |
bo ja wiem wbij 40-45 będzie bezpieczniej :D
|
Straty sie nie licza, kase mam... Ta postac powstala w zamierzeniu blokowania temu ED. Poza tym na nowych serwerach hydry blokuja 30~ lvle. Czemu tu zas mialoby byc gorzej, skoro jest taki healer?
|
Cytuj:
|
Ok w takim razie. Dzieki ;). Temat do zamkniecia.
|
Boze jak ja widze jak tutaj ludzie sie odzywaja...
Pewnie ze dasz rade blokowac na 30 lvl . Ja jak mialem 30 lvl spokojnie se bloczylem Hydry a healer to byl 120 ed i shooter.Wystarczy troche umiejetnosci i bedzie good ;] |
Hydra CIE ZJE, druid ma zabic hydre a nie leczyc cie cały czas. Jedna hydre moze sie udac ale jak przyjda 2 to jeszcze obaj padniecie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |