![]() |
Całkiem całkiem. 4/10, czekam na kolejne części.
edit@ chyba, że to już koniec... |
fajne smieszne fabula jest ale jak go zaraz zabije i to sie all skonczy to sie wkurze rob jakies problemy itp
dam ci 6/10 rob dalej i szybko |
Wszystko ładnie, pięknie, ale:
stąd, nie z tąd pokaż, nie pokasz wujek, nie wójek południe, nie połódnie To razi, a w internecie jest tyle sposobów na sprawdzenie ortografii. Życzę powodzenia na przyszłość. |
Hmm... Fajne jak na twój pierwszy fake (chyba pierwszy :P). Może nei jest to piękne, ale fajnie wykombinowane. Humorek także jest no i wogole to mi sie podoba. Fajen takei fake'i podoben do tibii (Ech... przypomina mi się fake Crowal'a :P)
|
Fabuła nie jest jakoś szczególnie interesująca, ale nadrabiasz grafiką. Patrząc na tytuł pomyślałam, ze będą to marne sklejki z old tibi ;) Mogłabyś to kontynuować...
|
LOL! Dobre to jest xD Nikt by czegoś takiego nie zrobił. Chociaż niektóre scenki wyglądają podejżanie ;] Szczególnie ta ostatnia.
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Bardzo fajne 10/10
rób dalej bo robisz mi dobrze ;) |
HeHeHe zajebiste :D czekam na więcej, a ten dostanie ocenę 10/10 fajny pomysł, fajnie zrobione, fajna treść :)
|
Coś mi mówi, że to jest więcej niż 3mb...
Może nie oglądałem dokładnie, ale nie znalazłem żadnej nierówności... Literówki, kropki itd. itp.. Najgorszy to GazLer. Fajna fabuła tylko szkoda, że go nie dopadł tuż przed savem :D też się powinieniem za coś takiego zająć... |
Co do ostatniego ss to kojarzy mi się z ots me... Dlaczego? Bo ots me ma opcje ktora daje podobny efekt oddalenia
@edit po długim czasie zapomniałem o takim czyms jak tibia earth |
Super XD
Kcemy wiencej! 9/10 :) Szkoda że taki....Jednoczęściowy xD PS. Wujek GMGS rox xD EDIT @up Ostatni jest robiony tibian-earth'em. Widać bo w jednym miejscu są stare, a w innym nowe skały. A ME to też nie jest bo w me są: Inne podstawowe brzegi, inne podstawowe ściany jaskini, samoznieniająca się podłoga (nie cały czas ten sam kawałek), jest tam już nowa grafika Poison Fielda (XD), są cały czas te same korzenia na ścianę, nie można ustawiać mebli jeden na drugim itd. |
5/10
*10 znaków* |
Wielkie GZ! 10/10
Masz talenta ;D More! more!! MOREEE!! xD |
Już dawno nie widziałem tak fajnego fejka:) graty dla ciebie, a jeśli to twój pierwszy fake to pracuj dalej(coś z ciebie będzie);)
9,9/10 (no nie dam 10, no po prostu wiara mi nie pozwala) |
Druidka To jest EKSTYRA XD 7/10
Ekstra teksty Maciek-mur bedzie mial duzo do roboty zeby cie dogonic XD EKStra "Ojcze nieEEEE" Rób Next XD super<nowa generacja fake sie kladnia.....> |
Pomysl bardzo ciekawy, pomijajac ocene fabuly, grafika jest bardzo dobra, wszystko ladnie sklejone. Podoba mi sie.
|
Cytuj:
@Edit Chyba się myliłem xD Praktycznie post do usunięcia :F http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png @2 Down GZ! ... ... ... ... Avatara i podpisu xD |
Swietne :) 10/10 nigdy nie ogladalem tego dzialu na forum ale chyba teraz zaczne ;)
|
Muszę pogratulować nazwy. Jest świetna!
Nawet nie przeczytałem do końca, widziałem ssy z Tibii i gadające beholdery... Hm. Powiedzmy, że średnio. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |