Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Noobowski Rook Hunt. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118319)

ConqU-ErroR 21-02-2007 23:01

Noobowski Rook Hunt.

Hunt by me. xd Taki noobowski bo sie nudzilem i se zrobilem 6 min wazy jakies 117 kB wiec nie myslcie ,ze bede wam tam pisal ze rapidshare itp
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/19206
PS.Jak sie nie podoba to nie komentujcie. Zrobilem se to dla jajec i tyle. No poprostu.

ShadowSSJ2 22-02-2007 12:48

Cytuj:

Noobowski Rook Hunt.
Nie dzieki, nie chce ogladac noobowskiego huntu ;<.

Mateuszek10 22-02-2007 16:24

wyłaczylem po 30 sekundach nawet nie kilkajcie w linka
beeee...

ConqU-ErroR 22-02-2007 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuszek10 (Post 1282569)
wyłaczylem po 30 sekundach nawet nie kilkajcie w linka
beeee...

Nie no zal przeczytaj co w swoim 1 poscie napisalem -.- dzieci ... Napisalem ze to filmik dla jajec i jak komus sie nie podoba to niech nie sciaga i jak mowisz ze po 30 sec wylanczyles to znaczy ze myslales ze jestem noob i gram w ta gre 3 lata i mi sie ona nudzi i jak jakis moderator to bedzie czytac jak chce niech temat zamyka(skasuje) jak mysli i wy tez jak myslicie ze zawalam forum...
PS.Mateuszek naucz sie pisac i pomysl czy ty wogole umialbys linka dac -.-

ToxicBrother 22-02-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ConqU-ErroR (Post 1282616)
Nie no zal przeczytaj co w swoim 1 poscie napisalem -.- dzieci ... Napisalem ze to filmik dla jajec i jak komus sie nie podoba to niech nie sciaga i jak mowisz ze po 30 sec wylanczyles to znaczy ze myslales ze jestem noob i gram w ta gre 3 lata i mi sie ona nudzi i jak jakis moderator to bedzie czytac jak chce niech temat zamyka(skasuje) jak mysli i wy tez jak myslicie ze zawalam forum...
PS.Mateuszek naucz sie pisac i pomysl czy ty wogole umialbys linka dac -.-

Nie płacz...:baby:

TaifunIII 22-02-2007 17:26

Zamknąc pyski!!! Jak się nie podoba to nie ściągać !!!!!!!! Co za banda debili! ^^

heh filmik nawet fajnny :P
16:27 Zerdzewialy Bojler [1]: chyba poszukam shootera
LoL

Mogłeś zrobić jakieś przedstawienie na tych ratach i coś śmiesznego :P

Rootkit 22-02-2007 17:33

Cytuj:

Zamknąc pyski!!!
Tak to mozesz sobie mowic do swoich kolegow z I klasy Gimnazjum w Gdansku.
Tu jest forum - kultura obowiazuje.

Raxev 22-02-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaifunIII (Post 1282692)
Jak się nie podoba to nie ściągać !!!!!!!! Co za banda

Dobrze zrozumiałem? Jak sie filmik po ściągnięciu nie będzie podobać to mamy go nie ściągać? Lol.

nock keciron 22-02-2007 18:32

@up
Dokładnie :)

@topic:
tak jak kolega ileśtam postów wyżej napisał, mogłeś rzeczywiście coś ciekawszego na tych ratach porobić :)

Marczio 22-02-2007 19:43

Raz - napisal
jak sie nie podoba to nie komentujcie

Dwa - napisal w tytule "noobowski rook hunt"
No to glupie mozgi czego sie spodziewacie po takim tytule?
40 fragow na e pvp i awansu z 40 na 90 lvl?

Idioci, patrzcie co jest napisane w topicu a nie krytykujcie, nikt wam nie kazal sciagac.

TaifunIII 22-02-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxev (Post 1282735)
Dobrze zrozumiałem? Jak sie filmik po ściągnięciu nie będzie podobać to mamy go nie ściągać? Lol.

tak trudno skumać...??

halilo 22-02-2007 21:25

Szkoda ze autor tematu nie zna znaczenia slowa "noob" ktorego uzyl w tytule.

ConqU-ErroR 22-02-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez halilo (Post 1283241)
Szkoda ze autor tematu nie zna znaczenia slowa "noob" ktorego uzyl w tytule.

Pomysl chociaz raz. Noob - Newbie - Osoba ktora jest gdzies nowa np w tibii (na rooku). Jestem nowy wiec tak filmik nazwalem i noobowski krotki moze dla niektorych nudny.

halilo 22-02-2007 22:36

@up
Noob to nie to samo co newbie. Czyli jednak nie wiesz.

TaifunIII 22-02-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ConqU-ErroR (Post 1283439)
Pomysl chociaz raz. Noob - Newbie - Osoba ktora jest gdzies nowa np w tibii (na rooku). Jestem nowy wiec tak filmik nazwalem i noobowski krotki moze dla niektorych nudny.

Newbie-osoba początkująca która zaczyna grać w tibie.
Noob-Osoba która przeszkadza w grze innym czyli zabija potwory, kradnie lootbagi, spamuje itp. kwp..??

W żadnym wypadku noob=newbie ale ty mogłeś tego nie wiedziec bo esteś newbie :)

ConqU-ErroR 22-02-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaifunIII (Post 1283475)
Newbie-osoba początkująca która zaczyna grać w tibie.
Noob-Osoba która przeszkadza w grze innym czyli zabija potwory, kradnie lootbagi, spamuje itp. kwp..??

W żadnym wypadku noob=newbie ale ty mogłeś tego nie wiedziec bo esteś newbie :)

Nikt ci nie powie ze noob a newbie to nie to samo. Nooby wkurzaja bo grac nie umieja a newbie to co ? To samo... Zachowanie takie same, slownictwo takie same etc.

halilo 22-02-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ConqU-ErroR (Post 1283523)
Nikt ci nie powie ze noob a newbie to nie to samo. Nooby wkurzaja bo grac nie umieja a newbie to co ? To samo... Zachowanie takie same, slownictwo takie same etc.

Są jeszcze trolle forumowe ktore czegos nie wiedza a beda sie klocic ze maja racje. ;)

ConqU-ErroR 22-02-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez halilo (Post 1283574)
Są jeszcze trolle forumowe ktore czegos nie wiedza a beda sie klocic ze maja racje. ;)

Dobrze powiedziane takim trollem jestes ty.. Gram w to dluzej niz ty i lepiej wiem dalaczyles dzisiaj to sie nie wymadrzaj bo mi cie zal.

TaifunIII 22-02-2007 23:36

@up
przestań się z nami kłócić!! Widać, że grasz krócej w tibie nagrywając takie filmy i podniecając się nimi(w tym przypadku zamieściłeś ten film na forum)Nie wiem co w tym ciekawego. Zabiłeś kilka trolli podniecając się tym, że znasz takie słowa jak uh i wiesz kiedy je używac -,-
Poza tym newbie to początkujący czyli nie znam mapy tibi, nie wiem gdzie expić, po nabiciu lvl'a wraca do miasta a noob już trochę zna się na tibi, wszystkim dokucza itp :)

hide 22-02-2007 23:36

Data dołączenia: 22 02 2007 - halilo
Data dołączenia: 17 01 2007 - ConqU-ErroR

Ładnie mu dołożyłeś, niecały miesiąc to masa czasu -.-

1. Noob to nie to samo co newbie.
2. Jak kręcisz denny film to nie spodziewaj się lepszych commentów
3. Nikomu nie zabronisz pisać negatywnych ocen, dajesz film -> dostajesz to na co zasłużyłeś.
4. Film z rooka może być dobry jeśli zawiara: Apprentice shenga, solowanie mino hell albo "Goblin questa". Koniec listy [+ oczywiście filmy PRG, które jednak prawie nie istnieją...]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37.