![]() |
isle of the kings
panowie mam kilka pytanek: czy mozna normalnie potem wrocic z tej wyspy? bo nieraz slyszalem ze trzeba zabulic ogromna sumke za powrot, czy kazdy tyle samo zabuli? czy sa na tej wyspie jakis expowiska ? jak sie tam dostac? prosze o odpowiedzi.
|
Jeśli nie będziesz dręczył mnichów i ich zwierząt powrót będzie kosztował normalnie (czyli chyba 20gp).
|
Z isle of kings po ataku (wejściu) na trzecie piętro da się wyjść na kilka sposobów:
1) Zapłacić grzywnę (1k lub 10k w zależności od lvla). 2) Próbować przejścia przez katakumby (po drodze GSy i inne mocne monsty). 3) Zabić się. 4) Teleport bug. 5) Czekać na update (automatycznie zostajesz teleportowany do miasta, w którym jesteś zarejestrowany). Niestety, wszystkie sposoby z wyjątkiem 1 oznaczają, że jeśli będziesz chciał kiedyś odwiedzić Isle of Kings, będziesz musiał to zrobić przez katakumby, bo rybak, który cię wcześniej przewiózł, odmówi podróży, bo nie zapłaciłeś kary. |
od jakiego levela placi sie 1k a od jakiego 10?
|
od 60lvla 10k
|
a wie ktos gdzie musze zapłacić???
|
Mnichowi na wyspie ;>
|
Odświerzam temat bo mam problem. Otóz weszłem na to 3 piętro, no i odrazu mnisi nakapowali i musze zapłacić :)
Otóż gdy gadam z tym Costello, mówie mu że chce zapłacic to on mnie wygania (mówi "Be gone!" i koniec rozmowy). Najprawdopodobniej mówie coś źle. Czy ktoś może mi pomóc? :P PS. mam 50 lvl czyli zapłace tylko tysiaka, tak? @edit Juz nieaktualne, zapłaciłem 5k :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |