![]() |
Pomocy Ludzie !!
Ludzie Pmocy Mam na imie Bartek. Mam 15 lat w "Tibie" gram od paru miechow , mam knighta 32lvl i pewnego dnia gdy poszedlem do cafe , poniewaz w domu mi siadl internet , to jak wrucilem do domu okazalo sie ze mam hacka :( .Pare dni szukalem rec kaya ,gdy wkońcu znalalzem postac byla juz bez rzeczy!! :( Nie pisal bym tu jak by tylko na tym sie skonczylo ,lecz dowiedzilem sie ze jestem hunted !! Od hight lvlowcow miedzy innymi Norka , Masakrowca i wielu ich qumpli .Gdy mialem hacka gosc krad mna rzeczy sprzedawal paca ,ale nie da sie wytlumaczyc tego ze mialem hacka ani norkowi ani masakorwcowi ani ich qumpla ! Nie wiem co mam robic poniewaz bardzo che grac ta postaca a nie mam nic!!Nadodatek mam dlug 60k krtore im niby oddac ,Ale przeciez to nie moja wina ze mialem wlama :(!! I prosl bym high lvlowcow z tibi z aldory o pomoc,zeby mi odkrecili chociaz te niesluszne hunted :( Bo ja nie wiem co robic ,duzo pracowalem nad ta postaca a teraz wsztko moze przepasc :( :( !!!! Jeszcze Raz Prosze o Pomoc !!!Froggis !! Aldora !! |
Najlepiej to dowiedz sie kogo ten chaker zabił albo okradł i mu zaplać albo zrób sobie nową postać. :p Albo jeszcze inne rozwiązanie. Mozesz pójść na caffe tam gdzie grałeś i cie schaczyli i złapać sprawce tego chacka, B) i żeby Ci oddał wszystko co ukradł i wtedy zapłacisz tym co chaker zrobił coś :]
|
Ale
Sluchaj z cafe to bylem ale wiesz jak to jest nikt sie nei przyzna i pozatym dalczego ja mam oddawac za cos czego ja sam nie zrobilem :( A pozatym wiesz ile to robty z nwoa psotacia :( Ze skilami i wsztkim :(
|
Schakowali cie programem , ktory zapisuje wszystko co sie na klawiaturze robi(np. Apstraka czy jakos tak). Wiem to bo chyba na kazdym cafe na ktorym gra sie w tibie jest przynajmniej jeden tego typu program ;/( w moim miescie na cafe tez jest). Nie wiem co mozesz z tym zrobic :(bo nigdy hacka nie mialem. Ale jak chcesz zeby innym sie to nie przytrafilo co grajom w tym cafe to powiedz o tym programie wlascicielowi. On bedzie umial to usunac :).
|
Dobra, juz sie wszystko wyjasnilo :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |