![]() |
Co wybrać ????
Nie znalazłem dokladnie takiego tematu wiec zakladam...
Co mam wybrać : mam k-legs, meduske, BS'a - po sprzedaży [celesta] to ok. 31-34k.. i 10k gotówki.. a wiec kupić sobie BOH'y - 35k bodajze.. czy kupic mase boltów i runek ?? |
Niebede nic sugerowal ale w opisie masz profesie knight.... to po co ci bolty!?
ale jak masz kupic to radze ci bohy (sadze ze to pall) ale jesli hodzi o knighta to pirate boots |
Cos mi tu niepasuje, masz tarcze i BS'a a piszesz o boltach? To ty knight czy paladyn?
|
podaj level i profesje plz
|
Cytuj:
naucz sie czytac :), on napisal ze po sprzedazy bedzie mial 34(?)K + 10k i pytal na co ma wydac @topic wydaj na boh'y jesli na tym swiecie Cie na nie stac |
pytam narazie o paladyna :P mam dwa hary > przeciez mozna :P 11lvl skille 40/30
|
Ta na bank, na 11 lv bohy Ci są potrzebne :p. Poprostu trzymaj kase, potreń skille troche przynajmniej do 55 dista i idź expić ;). Kase będziesz wydawał na bieżąco na bolty no i może mf. A bohy to sobie kupisz na 30 lv, spokojnie nie uciekną Ci :).
|
no w sumie nie uciekną.. ale nie zamierzam wbijac 30lvl na palq :] zalozylem postać dla zabawy.. zobaczyc cos nowego chcialem :P - boh'y raczej kupie ;) .. thx za szybkie i jasne odp ;] ..
|
Rozśmieshacie mnie, każdy przecież wie, że istnieje bug, przez którego postać z niższym lvlem niż 20 (+/-) nie dostanie dodatkowego haste!!! Dla mniej rozumiejących- nie będziesz szybciej chodził.
Hmmm... chcesz bloty? Lepiej kup sobie strzały, przynajmniej mniejszy waste będziesz miał (może kogoś znajdziesz, kto je sprzedaje). Zrób skille 60/na_ile_chcesz i będziesz móg się zabrać za kuszę. @edit Czy mógłbyś konkretniej nazywać tematy? |
@up
pr0. |
=eQQ= co to za post wyżej? Na tym forum postów się nie nabija i nie jest tak, ze kto wiecej napisze jest fajniejszy.... :baby:
|
No to o co sie czepiasz? ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |