![]() |
Thief
Chcialem sprzedac armor. Napisal do mnie jeden z garczy i powiedzial abym przyszedl do jego domku. Dal mi inva, ja wszedlem po czym on wyszedl, zamknal drzwi i nie chcial mnie wypuscic. Podpuszczal mnie abym wylozyl ten armor, ja nie chcialem tego zrobic i mowilem ze mi go zasypie. Nie majac juz zadnego wyjscia wylozylem item a on stojac poza domkiem usunol mi inva. Jak to mozliwe?? ;(
|
A to cwaniaczek
|
Chodzi mi o wyjasnienie jak to jest mozliwe. Nie rozumiem jak mozna usunac inva do domku stojac poza nim ;/
|
rotfl'n'lol....Made my day 8o
|
Cytuj:
Sprawdzilem to na accu kumpla ktory ma pacc. Alana sio " nie usuwa inva ale jedynie przenosi postac poza domek. Jednak drzwi byly zamkniete i nie moglem wrocic po item. |
Dobry jesteś :) Trzeba było jedną z komend domq zastosować -.- alana sio "nick jak dobrze pamiętam (chociaż już niewiem - konto straciłem dawno temu więc w tibie niegram) ... no cóż niewiedza kosztuje :p
|
No to masz nauczkę ;) Następnym razem nie daj się tak zrobić, myśl człowieku! :p
|
tibia czasami wymaga myslenia odrobine.
Cytuj:
|
Cytuj:
bład to wejscie do tego domku. |
Ale cie kolo zrobił.Jak wyzej powiedzieli cwaniaczek a ty poprostu niemiałes Pacca/domku i nieznałes komend i sytuacji.Teraz moze paru ludzi wiecej(np ja)juz tak niezrobi.Przykro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |