![]() |
100 RP DEEP FIBULA(szybki resp=hardcore)
Witam.Oto film jak hunce na deep fibuli palem:P.Oczywiście nie było łatwo bo deep fibula to przeklęte miejsce,haha.Loot nie tragiczny,ale dobry tez nie.Ok,daje:
http://rapidshare.com/files/17779998...ibula.rec.html comments plx |
Hmm Filmik mi się na swój sposób podobał.
Ale takiego hardcore to się nie spodziewałem, ledwo zjechać połowę hp jednemu dragowi przyjdą dwa następne. Szkoda tylko, że loot z dl'i nie dopisał. |
23:56 Wory Vudas [100]: jezeli nie macie 110+
23:56 Wory Vudas [100]: to nie radze tu chodzic po 20 Nie żebym się czepiał ale myślałem że bramka lvlowa jest na 50 lev :c Tak pozatym to fajnie się ogląda, i z tym respiem można expic jak na Veno bądź Edron lair :) btw. 23:56 Thal Sill [39]: jaki sie z Ciebie rezyser zrobil 23:56 Thal Sill [39]: wczoraj film dzis film jaki wczorajszy film ? chętnie obejże(?) :p |
Poważnie mocny hard xd
W jednej chwili gania Cie dl i 4 drag'i, dawaj inne filmy jak masz :D |
Cytuj:
A mi sie wydaje ze tu chodzi o godz 20? poniewaz im wiecej osob tym szybszy resp? |
expilem tam od 80 lvlu i mialem 50k/h a loot nie zbyt ciekawy(nie zwraca sie ;/)
|
Dajcie rehost, bo przez rapid ciężko się przebić :P
|
|
Cytuj:
Nie zebym sie czepial ale chyba nie zrozumiales kontekstu zdania :) |
Cytuj:
|
@ ileś tam up
jemu chodziło o godzine nie o lv ... |
oj worek worek :P Rezyser 1 klasa XD
@topic kurde film dobry tylko knightowi exp taki znalezc :S P.S: Nie spamowac OF OF OF bo na OFie 82743872832 ludzi 100+ ;p xD |
Total Hard:] Loocik niezbyt dobry z dl;/
Przydal by sie DSM:P Lepiej by ci bylo isc na D lair ARENKA |
...
Na deeper trzeba umiec expic...
Moze od razu 10000 lvl tam trzeba? jak sie biega wszedzie to tak jest |
Hehe nice exp ;)
Cytuj:
|
Jak tam kiedys po SS skoczylem bo inne smoczyska byly zajete to resp byl gowniany strasznie :P
|
Niezly hardcore, nawet nie wiedzialem ze tam sie tak dobrze expi :p
Jak dla mnie tak duzego waste (o ile wogole bylo patrzac na loot) nie bylo. |
Powiedzmy sobie szczerze....byłeś tam pierwszy raz? Bo z tego jak biegałeś z DL'ami wynika, że tak. Dlaczego nie biłeś 3x drag nad respem 3x DL? Pozatym skoro masz softy to miej je na sobie cały czas w ciągu takiego huntu, ilość manasów zużytych powinna spaść conajmniej o 1/3. Jak chcesz to ci moge zarzucić film jak powinieneś tam expić bo na prawde nie pokazałeś niczego super :P Dodam też, że przed 90+ lepiej chodzić tam wlaśnie PO 20 bo wtedy liczba osób online zaczyna spadać co powoduje, że respawn nie przytłacza (tak samo rano)
|
Cytuj:
|
:o :o :o :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |