![]() |
Sephriot Furora <Anlyaa Pk ^^>
Pk nie zbyt fajne ale pokazuje jakim noobem moze byc 101Ek Gz for U Sephriot omg
http://www.speedyshare.com/745210591.html coment plx ^^ |
Taki Sobie Filmik ^^
|
furora to juz taki serw gra pelno nobow i psów taifuna gdyby nie taifun to na serwie by byla spoko atmosfera a przez tego gnoja polowa osob odeszla.
taifun nawet schakowal swojego najlepszego kolesia z serva bo przeganial go z lvlem.Wiem ze to nie ten temat ale napisze cos .Przez taifuna przestaly grac nastepujace os xd : -Mestor Rhu -Draverik -Nackers -Spoxster to tyle z tych h lvli zal taifun niech ci kurwa zapierdola te postac i zjada do 1 lvl GL frajerze @movie spoko mi sie podobalo :) |
Cytuj:
Film żenada... Bije kogos z połowe mniejszym lvlem i do tego nie potrafi uciekac ;/ |
ten ek 'żondzi'
- daj bohy <- haha |
@otoya
Spox by grał gdyby nie hak ,ale czy taif go hakł to nie wiem >.< |
Ale Wy macie Teorii o Zrokowaniu Spoxstera Wiecie ile już tego slyszalem...
|
Cytuj:
I podobno to nie Taifun tylko Nemtor (słyszałem tak) Że Spoxster coś tam bla bla bla i dał Nemtorowi passy.. A ten go zhaczył.. A i jeszcze jedno.. Dobrze, że te cioty nie grają :D A i nie przez taifuna ten świat jest noobowaty.. Tylko przez wojnę... A i jak nie masz informacji pewnych to proszę ucisz się ok? @topIc : Taki se... :D |
;p
Ja nie uciekalem przednim tylko chcialem go wziasc na wiekszy obszar zeby zerkowi nie uciekl -.- . wyszedl by po schodach i co po zerku ...
|
Cytuj:
|
Heh. Tylko ze Sephriot jest z vision wiec nie mozna nazwac go przydupasem taifa.... .
|
Cytuj:
Film: ale podnieta uwaliles 20 sorka niesamowite ^^ Potem jak Sephi przylecial to raczej szans nie miales, choc udalo ci sie dojsc do mail boxa! ;D |
UAHSDHAHDAHDA ale noob buashahhahshadahda bauahahdahdhada :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D HAUDHASDHAHSDA BAUDHAHDSASDHASDA !!!!
omg nie daje rady AHA W TYM FILMIE WYIDAĆ JAK BARDZO KNIGHT JEST UPOŚLEDZONY BAUAHAHFHHAHHAH OMG KNIGHT TO NAJGORZSZA PROFA W TIBI BAUAHFHAHHAHAAH NIE UMIE ZABIC 40 LV Z BP UH BUAHAHDAHDHAHDAHDHA Hail knight power !! |
@up: Knight nie umie zabijac czy osoba ktora nim gra?? ty chyba tylko filmy ogladasz jak postac ktora widzisz sama zabija ^^
|
Cytuj:
|
A pamietasz moze Grevelo?;>
pwn3d :) |
;p
Widzialem 2 x jak padal Seph i sie dziwilem zawsze jakim cudem teraz widze
Seph to stary dobry ziom HAIL |
Cytuj:
teraz to on przestanie grać :D |
;]
HIho my frend
Siema Bro ;] remember me jeszcze ;] |
Cytuj:
Gdyby na furorze nie bylo imagrama, taifuna... to by grał dalej...nawet po hacku ;( A to co myśle o taifunie Gdybym tylko spotkal tego popier******* taifuna to bym mu j*** z du** powyrywal X( ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |