![]() |
Druid na PoH
Mam pytanie. Od którego lvl można w miarę bezpiecznie chodzić na PoH?
Ps. Szukałem ale niestety nie znalazłem. @down na 15 raczej nie będę mówisz że do 19 i z volcanic? |
możesz huncic na pohu od teraz :D
19 lvl z volcanic 26 lvl z tą poison rod |
Plains of Havoc hmm... a gdzie dokładnie ty chcesz tam chodzić??
Jak wiadomo są tam Giant Spiders i Dragons więc level zalecany taki aby można było je zabić lub uciec. No chyba, że chcesz tylko na Cyclopy i Minotaury, ale do tego miejsca daradę jeszcze chyba przyciągnąć GSy. |
Uważaj na archery. ;)
|
i idź na poh :D
|
pójdę jak wbije 19 i z volcanic przyda się trochę rozrywki bo na non-pvp nudno trochę ;)
|
3 archery na plecach wystarcza zebys sie posikal... dodajac do tego cyca i biegnaca tarantule ( nie mowiac juz o gsie ) moze spowodowac u ciebie cos jeszcze oprócz posikania. generalnie jak chcesz biegac na pohu na 19 levie to proponuje zwiazac nogawki. mocno... nawet bardzo mocno... i zaopatrzyc sie w odswiezacz powietrza do pokoju
|
Jak bedzie uwazal to nic mu sie nie stanie. Ale to i tak mija sie z celem, bo poh jest zawsze przeludniony.
|
Ale głupoty gadacie. Na pohu można bezpiecznie expić od 19 lvla tylko nie można wychodzić nigdzie poniżej światyni. Jak będziesz latał po cycach, archerach, m-guardach, ghoulach, skeletonach to nic ci się nie stanie.
|
Cytuj:
|
@up:Jak nie umiesz chodzic tam to Ci sie moze stac...a tak to jest bezpiecznie drag Ci nic nie zrobi bo tam gdzie go mozesz spotkac jest blisko drabinka, a myslenie nie boli...A do autora mozesz wziac pare ff w razie wiekszej ilosc archerow przynajmniej na mniejszym lvl niz 19 np ja na 13 nosilem pare ff i bp manaskow moglem siedziec baardzo dlugo tylko, ze tam zawsze tlumy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No more noob's plx. 19 lvl Druid na POH to jest śmieszne. Na POH nie widziałem nigdy, żeby ktokolwiek poniżej 30 lvl expił. No chyba, że z blokerem to jeszcze. Bez blokera to 2 archery i liżesz gówienka Cycków. Ja na 60 EK dostawałem od Archerów po 50+ czasami, a jak było powyżej 2 to średnio po 30+, więc taki druidek z tą marną 300 maną i 230 hp (chyba tyle) może tam poexpić z SD -.-. Inaczej nie da rady nawet powiedzieć "dzień dobry" a już leży. Bolty i Strzały dużo rzadziej trafiają w tarcze (albo wcale), a na magicznych postaciach ma się B Robe, więc to będzie cud jeśli on nie będzie obrywał. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja mówie o druidach, których ogólnie rzadko tam widać i do tego na takich lvl. Pall oczywiście, że może tam expić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
:D Nie licząc modków jesteś jedyną osobą z którą wymieniłem spokojnie poglądy i widać, że znasz się na Tibii :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |