![]() |
Nowy Resp Huntera??
a więc... pewnego dnia(jakiś tydzień temu) wracam sobie z kumplem z pkowania na desercie. dochodzimy do tego miejsca a tam czeka zamiat goblinów... hunter + 4 wild warriory;/ zszedł mi uh ale spadły z niego sniper glovsy ;] najdziwniejsze jest to że wczoraj także pojawił sie tam hunter z obstawą! może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?
|
Jest taki ,,mini-raid" coś jak orki w latarni koło Thais
|
Tak, to jest najazd. To jest jeden z niezapowiedzianych najazdów.
|
Pewnie już pare low-lvli zginęło przez te najazdy... trzeba będzie uważać
|
hehe ja też prawie padłem;] a te najazdy są może regularne?? bo na razie 2 razy na tydzień to widziałem...
|
zaden najazd nie jest regularny
|
Baaa, takie cos jeszcze widzialem raz , za czasów Tibii 7.6 ;d
|
ok dzięki ;] a jeszcze ostatnia prośba, bo szkoda tematów nowych: jakie są jeszcze takie "mini raid"? poza tym z orkami i hunterem?
|
Cytuj:
Old widow , demodras i inne bosy |
Hmmm...ciekawe bo pare razy widziałem tam te wild warriory z hunterem, ale dopiero po update z outfitami wylotowałem w tym miejscu Sniper Gloves, ciekawe... ;)
|
temetu nie bedzie...literki dopadla grypa
Ja widzialem jeszcze 2 mini-raid'y. Orce kolo goblinow i na senji w frost trollach yeti(bolało).
|
dziękuje wszystkim. jak jeszcze byście widzieli jakieś mini najazdy to piszcie;]
|
Jeszcze 3 czy 4 quary w liberty bay.
PS. Old widow jest zapowiadany. Mówią chyba coś o sezonie rozmnażania pająków. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do tematu poszukaj bylo duzo o tym a najazdow jest zbyt wiele zeby je wymieniac |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Quar ma rację. Nie wiem ile jest tych Quar, ale nieregularnie respią się na plaży w północnym Liberty Bay, i nie ma ostrzeżenia. Jeśli o Wdowe na PoHu chodzi to nie mam pojęcia... |
tam jest durzo innych potworuw ja tam padlem hyba na 11lvlu sorkiem bo jakis noob powiedzial mi ze tam som nagrody i gigant spiderer mnie zabil i stracilem scale armor ktury dostalem od najlepszego kolegi w thais X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |