![]() |
Cyclopy na fibuli?
Przegladajac Tibiawiki natknalem sie na mini artykul na temat klucza nr 3950 link dla zainteresowanych fragment opisu tego klucza brzmi
Cytuj:
Cytuj:
|
widze ze pytanie okazalo sie za trudne :P choc mam nadzieje ze jednak ktos zna odpowiedz. ale zeby nie bylo ze bawie sie w archeologa bez jakichkolwiek sensowniejszych przyczyn to dam jeszcze jedno pytanie. czym jest/byl flute room na fibuli? obilo mi sie o uszy ale nie moge skojazyc tego miejsca.
|
Użyj opcjii - szukaj nie? nie szukaj. Tibia EARTH i znajdz.
|
nie potrzebuje tibia earth znam cala fibula na pamiec jestem tylko ciekaw ktore miejsce jest nazywane flute roomem
@down gratuluje nabicia posta... btw kazac szukac to kazdy moze, wykazac sie wiedza i odpowiedziec na zadane pytanie to juz widze problem jest |
To masz wielkie szczęscie że znasz bo ja nie znam:) i mimo szczerych checi nie moge pomóc.
To tyle w tym temacie do widzenia. |
Cytuj:
Udaje w ten sposob ze jest inteligentny. Nie znasz odpowiedzie nie pisz w tym temacie! Co do pytania znam dosyc Fibule a o cyclopach nie slyszalem. Pozdrawiam. |
to bylo starenkie miejsce - nie ma go juz. klucz tez jakby to powiedziec nie istnieje mozna pozostlosci kluczy znalezc na starych swiatach.
Kiedys fibula byla o wiele bardziej rozbudowana z tymi swoimi podziemiami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |