![]() |
Wyraź swoją opinię
W końcu znów możecie oddawać swoje głosy! Zaczynając od dziś, CipSoft będzie regularnie zadawać pytania dotyczące rozmaitych spraw. Da wam to okazję pomóc im w ulepszeniu Tibii. Aktualną sondę znajdziecie w prawej części strony, bądź też w sekcji Community. Nowością są ankiety, w których można szczegółowo podzielić się swoim zdaniem na dany temat.
W tym tygodniu sonda dotyczy nowej odsłony strony. Autorzy gry byliby wdzięczni, gdybyście wyrazili swoją dokładną opinię, odpowiadając na pytania zawarte w ankiecie. Nie wahajcie się więc ani chwili dłużej i głosujcie już teraz! |
Nareszcie każdy może głosować? No, Tibia się zmienia :_).
|
Cytuj:
@topic Długo dosyć powrót trwał. Ja już zagłosowałem :). |
Fajna opcja, która i tak niczego nie zmieni. Ach...
|
Ale rozbudowane odpowiedzi O.o
|
Ehh....
Wątpie, żeby taka ankieta dała nam, zwykłym graczom jakieś widoczne zmiany. Czemu? Bowiem będą tysiące głosów w stylu:
Cytuj:
EDIT: Mam wielką nadzieję, że się mylę. |
...
Wszystcy z paccem zajmuja expowiska z faccem... Chociaz maja kilka ray wiecej terenow to oni nadal... Ja sama nie lubie takich sytuacji!!! X( X( Niech wrescie gdzies... zrobia miejsca gdzie mozna spokojnie poexpic!!
__________________________________________ Sorki za błędy ortograficzne!!! |
A ja zadowolony już zagłosowałem.... na I hate it :)
up@ Prawda, gdziekolwiek pójdę to widzę przynajmniej 1 osobę z PACCem.... |
Cytuj:
Jak widać, gracze z Pacc nie mają wcale aż tak dobrze. |
Cytuj:
Ankieta jest robiona po to ze cipsoft chce poznac nasza opinie i raczej to ma na celu jakies zmiany... |
I tak to nic nie da..........;/
|
lol
|
lol
|
pfff
Dopiero po kilkunastu latach odwrocili swoj ryj... Zenada. Jezeli w tej ankiecie nie beda sie wypowiadac idioci to bycmoze zostanie cos korzystnego wprowadzone. To jest pierwszy krok w dobra strone, ale czy nie odeszlismy juz za daleko? |
Zagłosowałem i napisałem ;)
|
Lubie sondy dotyczące Tibi.....:)
|
***dangerus***
UWAGA !
Muwisz ze nasze miecze majom byc ostre to dobrze muwisz bo jesten jeden gracz który schakowal mnie kolege i brata mojego jego nick to Zalek Samak gra on na isara i jest niebezpieczny jak mu sie cos nie podoba to pozamiata malego lvl a mnie to na hit wziol ostrzegam JEST GROZNY !! nie ma pk ale potrafi niezle rozlomotac!! whitasek... |
Fajna opcja, która i tak niczego nie zmieni. Ach...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |