![]() |
Astera Ciąg dalszy ...
WYSZEDLEM NA MAINA ... haha :D
Wreszcie :D Teraz widze ze itemy nie są takie fajne jak mi sie zdawalo :D http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19335 By Piterro ~ |
Ja mam debuga przy włączaniu filmu.
|
OMFG co ty robisz z tymi itemami?:| lol:D normalnie gz:D:P
|
@up
A jak myslisz ?;] |
Cytuj:
No no już ci się itamków zbiera Owntibia sux |
Omfg, chociaż nie lubię hackerów do ciebie mam słabość jedyne co mnie gryzie to to, że hakujesz ludzi z mojego serva. Ale tak oglądając ten film chciałbym mieć te itemy.
|
dostane fri itans plax!!!111111
heh tez bym takie chcial:) tylko szkoda mi tych co to stracili... |
Heh... Gratz poprostu!
Jak ty to robisz? Pisz na PW! xD Itemki są naprawde "Kul" |
huh jak tak patrze po tych odpowiedziach to juz wiadomo, ze w przyszlosci skala kradziezy w polsce wzrosnie... narazie itemki w tibi, potem torebki staruszek, potem samochody a potem to juz az boje sie myslec...
|
@up
Bez przesady -.-' to tylko gra, a hackowanie postaci to zabawa. @piterro gratuluje hackow i loocisza ......... ^^ |
Cytuj:
nie ma co, fajna zabawa, ktos meczyl sie latami a ja mu to w 5min roz***dole nie no fakt super, ale jasssSSSSssda!!:D |
Dla hackera TO jest jaSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssda
No moze dla kogos hacknietego to nie jest jaSSSSSSSSSSsssda ale z tym ze to tylko gra to sie zgodze.Jesli laczycie ta gre z rl'em to ta gra nie jest dla was ;') |
nie lacze gry z rl, po prostu uwazam iz zaczyna sie od malych, "niewinnych" rzeczy a konczy na skoku na Fort Knox. badz co badz hackowanie czyichs kont nie jest w moim odczuciu "zabawa", tylko brakami w wychowaniu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do filmu - ciekawy show off. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |