Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia is over again?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1186)

Gavo 24-10-2003 13:37

Tibia is over again??

Ludzie czy tylko ja nie moge sie na serwer dostac czy wy też nie możecie sie dostać na Danubie. Jeśli komus dziala tibia home niech mi powie czy Danubia jest wyłączona

Szumek 24-10-2003 13:41

Ja na Isare sie nie moge zalogowac www.tibia.com sie nie laduje niewiem co jest.
Ma ktos moze pojevie co sie dzieje ????

Bobak 24-10-2003 13:44

Zarabiscie:D all servy prawie maja downa:D a ja na bk sie kisilem :D tera log i bedzie ciekawie :D

piko 24-10-2003 13:45

zajebiscie, znow nie dziala, juz cholera nie mam nerwow, szkoda gadac...

Gavo 24-10-2003 13:45

Może przedstawie wam mój problem. Otóż włączam tibie wszytsko cacy wpisuje numer i hasło wybieram postać i czekam az sie zaloguje czekkam i czekam i czekam i czekam....... itd i sie nie wgrywa.QRWA MAĆ DZISIAJ JEST PIĄTEK CAŁY TYDZIEŃ CZEKAŁEM ŻEBY QRWA MAĆ POGRAC!!!!!!X( X( X( X( X( X(

Fabian 24-10-2003 13:47

Ja pierdoleee no własnie szedlem do ork fortres a tu cyk i tibia niedzila 8o X( no wlasnie jeszcze w dodatku piatek

Gavo 24-10-2003 13:50

QRWA TYM CIPOM TO MI SIE WYDAJE ŻE QRWA DO DUPY TRZEBA SIE DOBRAĆ BO TO JUŻ ZACZYNA BYĆ WQRWIAJĄCE NIE DOSĆ ŻE W PIĄTEK TO QRWA JESZCE SOBIE JAJA Z NAS ROBIĄ A JAK TO ZNOWU HAKER TO ICH CHYBA KUTASÓW WYŚMIEJE BO TO JUZ QRWA SA DEBILE TAK WYŁĄCZAC TĄ TIBIE QRWA MAĆ ALE JESTEM WQRWIONY GRRRRRRRRRRRRRRRRRR X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

piko 24-10-2003 13:50

no i kurwa przez pierdolona tibie zajebiali mnie, kurwa jego zajebana mac do chuja pana, jestem tak w*****ony ze KURWA szkoda gadac, juz 3 raz z rzedu KURWA KURWA KURWA, PIERDOLONY SERVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanfi 24-10-2003 13:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Szumek
Ja na Isare sie nie moge zalogowac www.tibia.com sie nie laduje niewiem co jest.
Ma ktos moze pojevie co sie dzieje ????
Mi tez Tibia nie chodzi ani tibia.com nie chce sie otworzyc.(Moze updata wprowadzaja)

Polinik 24-10-2003 13:54

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bobak
Zarabiscie:D all servy prawie maja downa:D a ja na bk sie kisilem :D tera log i bedzie ciekawie :D
No to sie zorganizuje wyprawe ratunkowa. Wczoraj przy ratowaniu znajomych z hero wypadl c-armor, moze z waszego bk wypadna nam BoH'y ;)

$corcerer 24-10-2003 14:16

Tibai jusz wrócila..... pewnie jakis hard resecik serwów przypadkowy (korki wypadły...) :P

Kabraxis 24-10-2003 14:28

Buuuuuuu!!! :(

Ja sie nie moge wbic na Lune a na Isie mam takie lagi!!!

Kabraxis 24-10-2003 16:27

A ja nie mam ....

... tibii czy wy ja jeszcze macie bo mnie 15.30 wywalilo z z niej :( grrr!!! :( ;( ;(

Yogi 24-10-2003 16:45

z tego co widze to tibia juz dziala [stronka wchodzi a servy sa pelne] ale nie po to pisze

Gavo i wszyscy inni ktorzy namietnie przeklinaliscie w tym temacie: zastanowcie sie nad swoim zachowaniem, bo jest ono conajmniej denerwujace. Nastepnym razem za tak wielka liczbe przeklenstw posypia sie upomnienia.
a teraz idzcie i nie grzeszcie wiecej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05.