![]() |
Elite players - reaktywacja
Chciałbym reaktywować grupę elite players. Zajmowała się ona grami komputerowymi. Kopal bym z grupy tych co są tylko dla rangi. Mam tez plany ożywienia grupy jakby się staczala. Proszę o wypowiedz zainteresowanych tą grupą bo mi naprawdę zależy na jej powrocie. :)
|
Obecnie w samym forum jest strasznie cicho przydało by się je rozkręcić... A więc do dzieła xd
Pozdrowienia |
Reaktywacja by się bardzo przydała, bo na forum tam jakoś smętnie jest.
|
1. A niby po co masz wyrzucać "tych co są tylko dla rangi"(zajebistej zresztą)?
2. Chcesz reaktywować to pisz tematy na forum grupy a nie tu. |
Hieh,już była reaktywowana,przez Yoh'a..
I na tym forum tak strasznie smętnie nie jest.... Zobacz grupę CB tam to dopiero nic się nie dzieje. @edit: Nawet nie jesteś w tej grupie,to po co to piszesz ?? |
Ja już w tej grupie jestem i jak do tej pory to się udzielałem :)
Szkoda że mało osób jest w tej grupie :( Więcej osób mogło by zobaczyć mój temat o grze Kozacy :D |
No rzeczywiście tak smętnie nie jest.
|
Też bym tam dużo pisał ale zostałem wywalony ; p
|
Jakieś konkretne wymagania macie? Bo bym się z chęcią dołączył.
|
I smętnie będzie przez długi czas, ponieważ wydawane gry niczym nie różnią się między sobą w sensie grywalności.. Producentom chodzi tylko o zarabianie na nas, a każda gra różni się tylko detalami... Oczywiście są gry, o których można rozmawiać, ale zazwyczaj wszystko można powiedzieć w jednym poście, a odpisanie na ten post, to dla wielu osób strata czasu, bo jaką przyjemność masz z napisania w poście "Grałem, podoba mi się i będę grał w nią dalej". Oczywiście przyjemność nabitego posta to co innego, jednak takie posty też będą się pojawiać nie często, ponieważ ceny gier są porażające, no chyba, że ktoś je ściąga lub przegrywa.
|
@up
Proszę nie prowokować offtopów. @mati8dwa Yoh pewnie wszystkich przyjmuje, poprostu wyślij podanie. |
Jestem za, chętnie bym dołączył. Wcześniej zostałem wykopany z niej z powodu niechęci lidera do mnie, mimo, że byłem jedną z aktywniejszych osób na forum.
|
Tak bardzo chcesz zostać liderem, Str4tosie?
|
Miała powstać gazetka. Gadałem nawet o tym z Eldianem. Weźmy się za nią to powinien się zrobić ruch na tym forum.
|
Cytuj:
|
@up
Chyba mozna juz skasowac temat. Istnieje dzial RPG i to mi wystarczy. ;p @To Kshaq Racja. Producentom wylacznie chodzi o kase. Potwierdza to NFS und 2, ktory zostal niedopracowany i prawie nic sie nie zmienilo, a ludzie to i tak kupowali ;/. Jednak zostaje ten pewien % producentow/tworcow, ktorym chodzi o stworzenie prawdziwej gry. P.S. Do grup to chyba jeszcze nie doroslem. ;] |
haha wezcie zmiencie tego lidera tej grupy bo to taki frajer ze az zal dupe sciska...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |