![]() |
Filthy Vampire pobija Yoozka! Ankrahmun boat blocked
OWN3D!!!!!!
:cup: najlepszy trap na celeście :) ba w całej tibi pobiłem Yoozka :) sami pooglądajcie neima jak mała rozrywka ^^ Miłego filmu :) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19358 czekam na comenty Film by film by Adrinel Aaron (thats my nasty boy ;] ) |
21:25 Yoozek [145]: i poco mi to mowisz
21:26 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer? 21:26 Yoozek [145]: lal Yoozio się zbulwersował ; ) Fajny trap ;p Jakbyście zrobili to samo na Darashi w tym samym czasie ; ) niezła masa by była ;p |
huh juz myslalem ,ze zaden hajlevel nie pisze "niepoprawnie"...Yoozek mym idolem normalnie ;d
21:30 Yoozek [145]: co? 21:30 Yoozek [145]: i poco mi to mowisz 21:30 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer? 21:30 Yoozek [145]: lal to jest 1. 100+ ,ktory tak pisze ...no...Yoozek 4 evah ;x |
Fakt bijesz Yoozka na głowe:baby:
|
yoozka czy jak mu tam to ty napewno nie pobiles ale trap perfekcyjny
|
Nie wystarczyłoby zrobić np. ghoula piętro wyżej? Zniszczyłby on parcele i skeletony rozeszły by się. Troche pomyśleć wystarczy :P
@Down Po to żeby udowodnić Ci, że twój trap nie był perfekcyjny. |
WIem wiem ownuje juz to mam napisane w notkach ;o
|
Żall hahhahaaha ale tez mi trap,i co wam z tego było ? ;p ubiliście yoozka :D? Hail Ostr team:cup:
|
Ty w ogole widziales przynajmniej jedna akcje Yoozka? Zdaje mi sie ze nie jezeli taki trap na statku to jakas rewelacja 4 u. A Ci trapnieci na statku mogli przeciez uzyc slow: Please bring me to ...?
|
Zeby cie Yoozek za nazwe tematu wiesz... xD Yoozku czekamy na nowy film z serio non-pvp pk :P
|
Żałosny jesteś i tyle... Taki zajebisty trap ,że żal. No naprawde trudno iść na darashie lub postawić ghoula. ŻAL MI CIĘ!! A ten trap też jest żałosny. Jeśli wogóle można to nazwać trapem bo nikogo nie trapleś.
|
Nooby się wku****cie szczegulnie kora bo dal mi posta na forum tibi.com ;o ale ghula się nie da kotku postawić :) kolejny przejaw twojej małej wiedzy :)
|
Żal, sobie najwyżej kłopotów przez to narobisz, ale wądpie ;d
Twierdzisz, że pokonałeś Yoozk'a w trap'ie, widzisz może różnice w waszych trapach ? ;d W Twoim trapie nie jest głównym celem zabicie kogoś, ale w*****anie ludzi a u Yoozk'a zawsze chodzi o ubicie kogoś, więc tutaj różnica kategorii jest między Twoim a Yoozk'a trap'em... Jak źle myśle niech mnie ktoś obeznany poprawi xp Pozdro Kora :) |
@Vasth
Jeżeli o mnie chodzi to ta ,widziałem i wg mnie ten trap sie kryje przy tym na poi :P (jednym i drogim) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedna madra wypowiedz :> Fifthy VampirQQQQu dlamnie mozesz nawet pobic matke krzeslem :P wisi mi to rob se trapy z orshabali <respect 4 u> huAHUUAHAUha :D::D:d ssij'A |
Żałosne... nie wiem na jaka cholerę robić coś takiego i narażać się na bana/black liste.
|
Tibia jest po to by grac ban jest po to by zrobić sobie przerwę w tibi na tydzień lub miesiąc...
Trapa zrobiłem bo się wku****em już 2 ded w ciągu 2 dni.... A co do Yoozka to dla mnie jest on jakimś dzieckiem- maniakiem które wrosło w krzesło... |
A bez bana nie da rady przerwy zrobic :D ?
|
Cytuj:
a powodem byly 2 dedy... Jesli padniesz jutro to co zrobisz? Matke krzeslem oblozysz? Tez nie lubie tego Yoozka czy jak mu tam ale po co tak o nim piszesz odrazu. Allegro ROX!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |