![]() |
Grand Theft Auto
Czy są na tym forum osoby które grają w gta?Jesli tak to ktora czesc najbardziej wam sie podoba i dlaczego.
|
Jest pewna grupa...
GTA:SA- za klimaty i za wielkość świata. |
@Up
Pewna grupa... Elita Plajerów @Topic Wybieram GTA SA za swoje możliwości, klimat średnio mi przypadł do gustu (Joł madafaka nigga, a ten to białas madafaka hołmi) choć czasem niektóre "elementy" były ciekawe. Misje niektóre świetne (wjechanie motorem to startującego samolotu itp.). A więc Mój wybór SA chociaż możliwości jest nadal mało : P, chociaż najważniejsze są zachowane Pozdrowienia |
San Andreas, właśnie za klimat, rozmiar świata i nawet fajny soundtrack. ;) I tak czekam na GTA4. ;]
|
GTA 1 za caloksztalt.
|
GTA III za ogromny przeskok w stosunku co do poprzedniej części. Ogólnie nowatorskie rozwiązania, wywarła na mnie naprawdę duże wrażenie.
|
Cytuj:
|
A mi się najfajniej w gta2 grało,miała swój urok. Mimo iż SA jest świetne,to to już nie to samo...
|
|
Z niewymienionych to GTA2 rox, po prostu gra kultowa, a z innych to GTA:VC, za przełom III w postaci grafiki 3D i za cudowne klimaty Miami lat 70'tych ;]
|
taki przeskok byl tez z fify 02 na fife 03 ;-)
|
Ja głosowałem na VC, bo ona ma największy klimat lat 70(tak jak ktoś UP napisał) ale gdyby były dostępne jeszcze opcje starsze to zagłosowałbym na GTA 2
|
Żadna jakoś mi nie imponuje. Owszem pogram czasem w Vc. Ale zdarza się to rzadko.
Więc Wc |
GTA Vice City <3
Ten klimat Miami...:) |
San Andreas. IMO najlepsza część cyklu, z najlepszym klimatem i największą grywalnością. Dobry pomysł na rozwijanie swoich umiejętności oraz zmiany wyglądu ciała poprzez jedzenie/ćwiczenia. Tak więc swój głos oddaje na tę część.
|
Cytuj:
|
Wg. mnie najlepsze są te:
GTA 1, bo kiedy ją dostałem zrobiła na mnie wielkie wrażenie. To była pierwsza taka gra. GTA 2, spodziewałem się po niej czegoś więcej, ale i tak ma swój klimat. Jedyną większą wadą jest to, że pojazdy wyglądają jak UFO. Po prostu samochód z góry nie wygląda tak jak w GTA 2. GTA 3, Pierwsze GTA w 3D. Szczególnie fajnie wspominam to, że było wiele skrytek. Wg. mnie GTA SA pokazuje bardzo dokładnie życie w biednej dzielnicy wielkiej metropolii. Niestety gra jest bardzo nierealistyczna, a jej głównym celem jest "idź, zabij, ukradnij wóz, wysadź furę pod tamtym budynkiem". Jakoś we wcześniejszych wersjach gra trzymała swój klimat, teraz to już bezsensowne wszczynanie burd wśród murzynów. |
GTA 3
Najbardziej przypadł(a) mi do gusty bo jest ciekawie. :cup: GTA VC Jest dobra ale gorsza wg mnie od poprzedniczki(ka) GTA SA Dno. Chcieli jak najlepiej wyszło wg mnie okropnie. Nigdy w to już nie zagram. |
Najlepsze gw. mnie GTA I, a z tych trzech (nie grałem w GTA III) the best jest VC. I na 1 mieście wymiata (jeszcze mam gdzieś płytę z CD-action :p)
|
Zagłosowałem na San Andreas ze względu na klimat ;)
btw.Patrzcie kogo mam w avatarze.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |