![]() |
Titania-Masakra
Witam, dzisiejszego pięknego wieczora wybrałem się z ekip± na pkowanie...
Bardzo dobry loocik oraz wyjebane fragi ;] Feb 23 2007, 23:20:22 CET Killed Sendrus at Level 69 unjustified Feb 23 2007, 23:20:01 CET Killed Acinatas at Level 60 with a demon skeleton unjustified Feb 23 2007, 23:13:57 CET Killed Shadow Bezerker at Level 43 unjustified Feb 23 2007, 23:10:57 CET Killed Mag Lord at Level 62 unjustified Feb 23 2007, 22:56:40 CET Killed Lilla Sara at Level 34 unjustified Feb 23 2007, 23:06:23 CET Killed Yandenn Talth at Level 61 unjustified Filmik kończy się niestety dla mnie banem, co nie oznacza ze nie powturzymy tego;] Moje fragi dedyduje Olikowi, Bakowi i Lokowi;] Link do tego pięknego dzieła RS http://rapidshare.com/files/17956371/test.rec.html TibiCams.Tibianetwork.net http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19372 |
Haha
Niezle pekando Klosuuu xD piekna zadyma w veno i najs loot ;D nastepnym razem ide z Wami ; P pozdro ;D
|
Nice ; ) ładny loot , ciekawe trapy , dobre fragi . Co¶ jeszcze ? ; ]
Nie wyszło wam tylko z tym 40 ms , który uciekł do dp , a pozatym dobra robota . |
TO ¶Ię NAZYWA MASAKRA wielkie gz! :)
|
gz zajebsite pk, zajebiste fragi
KLOSU PWNS |
nie kumam tego:
09:15 Dragon'Lors [92]: dont atk dark frederick 09:15 Dragon'Lors [92]: please 09:15 Dragon'Lors [92]: is my rl przeciez 92 lev mogł was wytłuc jak kurczaki ;s pozatym ci wszyscy 60+ palkowie nie umieli sie uhac ;s ten 60 knight tez nie pokazał za duzo;s widac co przyniosł nam ten update a daswiatczeni graczena tym kozystaja ;] |
Wreszcie pokazali¶my na co nas stać ;DD Czekamy na unbann theranniego i Venore nadal będzie miastem ¶mierci ;D
|
Hehe gz Klosu! Moze sie z wami kiedys wybiore :b
|
Zapraszam;)
|
11:16 Jaki¶ Nub [9]: ale jazda
Piękny film! |
A gdzie dla mnie dedykacje dla mnie? ;D GL Kłosu :*
|
omg dobrze ze mnie tam nie bylo swietne PK!!!
Na twoim miejscu nie robil bym banana xDDDD |
Bardzo ladne pk, ladne trapy za pomoca mwalli
|
Macie pozdrowienie od Ojca Chrzestnego Kłosu morski odbycie Zeusa.
@Film: Ja ich tego uczylem! |
Jest moze WMV dostępne?
|
Japierdole jaka rzes .... To sie nazywa PK!
|
Cytuj:
|
Swietne pk :)
|
;>
haha klosu ,skrzat itp widze ze nietracicie czasu na tej Titani xDD loocik na jakies 100k~ ;D Czekam na kolejne czesci i GL... Ahh szkoda ze niemam tam chara ;< xD
|
:D:D to sie nazywa titania ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |