Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa "Fighters" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118738)

Jackz 24-02-2007 16:58

Nowa grupa "Fighters"

Grupa miała by na celu zrzeszać wszelkie osoby uprawiające różnego rodzaju sztuki walki. Począwszy od boksu a skończywszy na tajskim boksie, karate, aikido itd. Głównym warunkiem przyjęcia byłaby jakotaka wiedza na temat którejś "ruchowej formy ekspresji" :P i bądź przedewszystkim serce do walki...

Głównym zadaniem grupy byłoby zgłębianie wiedzy na temat sportów "uderzanych" oraz pomoc osobom dopiero interesujących się ową dyscypliną.

Co myślicie o tym pomyśle ?

matiiii 24-02-2007 17:02

Mało przekonujące argumenty na cele tej grupy. Nie wiem co miało by tam być i o czym mielibyście rozmawiać. Każdy sport byłby omówiony i grupa rozpadłaby się.

Nie wy-pa-li.

Ja trenuje Polski Box (czyli wal na hama :)) i Ninjitsu :P

Jackal 24-02-2007 17:05

Ja trenuje Kungu Fu i teraz ucze sie kopać jak Zaun Krou Vandamme (w dzinsach zeby bylo mi widac ptaka)!

Jackz 24-02-2007 17:05

Moim zdaniem znajdzie się tu wiele fanów boksu aikido bądź karate :) jakoś się skleci grupkę ,a jej przyszłość będzie zależała od samych zainteresowanych. Jeśli z góry założymy ,że nie wypali to zapewne tak będzie.
@Jackal
Powszechnie wiadomo że jesteś niezrównoważony psychicznie... więc nei musisz tak usilnie nas(użytkowników czytających ten temat) utwierdzać w tym przekonaniu.

Jackal 24-02-2007 17:19

Hmm... nie wierzysz? Masz fotke mojego treningu...
http://img518.imageshack.us/img518/8962/vandammeef1.gif
:)

@Jackz
:*:*:*

Withord 24-02-2007 17:32

Czy bicie się średniowiecznymi narzędziami (typu miecze,topory itp) też wchodzi w gre? :P

eerion 24-02-2007 17:38

Odpada.
Takie grupy nie powinny istniec.
Starcia kategorii "które lepsze" będą powodem takich flame'ów, zę bania mała.
A to się sprowadzi prędzej czy później do tego.
Dlatego stanowcze nie

Jackz 24-02-2007 17:40

Tak jeżeli chodzi ci o Kyudo (sztuka zjednania duszy z łukiem) Kendo (katana),
Wu shu (Katana, bambusowe kijki, miecze-haki). Jeżeli chodzi ci o bractwa biorące udział co roku w "walce pod grunwaldem" to raczej nie :).
@eerion
Sztuka walki ,to sztuka walki nie ma lepszych i nie ma gorszy wszystko zależy od zawodników...
Jedyne różnice to technika i brutalność....
@Withord
W pewnym sensie też ale są to raczej bractwa zrzeszające miłośników historii i przez takowych założone.

Withord 24-02-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jackz (Post 1286589)
Jeżeli chodzi ci o bractwa biorące udział co roku w "walce pod grunwaldem" to raczej nie :).

Łeeee.... :( ale przecież to też sztuka walki.

Jackal 24-02-2007 17:52

A mojego kopniaka z Capeiry (Pontao) to nie chcą zobaczyc :(

Fiszbin 24-02-2007 17:55

Jakiś czas temu na forum panowała moda na "zakładanie nowych grup", żadna z proponowanych wtedy nie powstała i fala ucichła. Po tym, gdy kilka tygodni temu, Khan chciał założyć grupę muzyków, coraz częściej widzę propozycje stworzenia nowych grup. Ktoś się czymś zainteresuje i od razu chce założyć grupę z tym związaną. Na forum jest dużo grup będących na skraju upadku, mimo tego, że dotyczą znacznie większej części użytkowników, dlatego zakładanie grup pokroju "fani grania w kapsle" nie ma najmniejszego sensu.

Jackz 24-02-2007 17:56

@Jackal
Won trollu .
1.Nie nabijaj postów.
2.Pisze się capoeira.
3.Nie interesują mnie twoje zgrywy.
@Fiszbin
To jest tylko propozycja, pozatym grupa którą proponuje jest ogólna (sztuki walki).A nie w stylu :"fani grania w kapsle".

eerion 24-02-2007 17:57

Cytuj:

@eerion
Sztuka walki ,to sztuka walki nie ma lepszych i nie ma gorszy wszystko zależy od zawodników...
Jedyne różnice to technika i brutalność....
Ehe.
Sporo osób tak mówi.
Ale ja może mniej, ale mój sensei z Iaido i Kenjutsu opisywał mi, zę rpzestał się udzielać na tego typu forach, ponieważ zawsze się taka rozróba robiła. Prędzej czy później

Jackal 24-02-2007 18:01

Mam teraz bluzkę TROLLA xD ale mniejsza z tym Jackz żal.pl nie mozesz odróżnić ironi? biedny chłopak.

Jackz 24-02-2007 18:03

@eerion
Kwestia użytkowników danego forum.
@Jackal
A ty idiotyzmu od ironii.

eerion 24-02-2007 18:08

@up:
No jeśli tak to tutaj te kłótnie będą na kazdym kroku, a poizom będzie około metr pod dnem.
Nie no super...

Jackal 24-02-2007 18:16

O Gangrel jest 0.o pewnie warna dostanę... grupy się rozpadają i ja np. chialem przejsc do Abnormal ale po co mam sie wymieniac UFO itd skoro tylko 2 osoby aktywne są na podforum 0.o?

PiXik 24-02-2007 18:26

jaka grupa powstała po założeniu tematu w owionie? ja sobie nie przypomina, w każdym razie więcej grup powstało po prośbie na pw

Jackz 24-02-2007 18:29

Ten Temat powstał aby zapytać się użytkowników co myślą nad powstaniem owej grupy i tyle pixik gdybym chciał ją właśnei terez stworzyć to bym wysłal pw

Jackal 24-02-2007 18:39

To ja mówie: NIE przejdzie bo zaraz upadnie ta grupa...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17.