![]() |
Czaszki ? A po co to komu...??
Tak jak w temacie=] Do czego służączaszki, które wypadają z Amazon-ów (albo Valkirii:p ) ?
|
Dodają klimatu. Można użyć jako ozdoby albo przerobić na fajne mroczne świeczki :)
|
Czaszka (łac. cranium) - struktura kostna lub chrzęstna, która służy jako szkielet głowy. Stanowi naturalną osłonę mózgu i innych narządów znajdujących się w głowie. Wzrost czaszki trwa nie tylko podczas życia płodowego, ale także przez kilka następnych lat. Możliwości wzrostu szybko jednak maleją, szczególnie po skostnieniu łącznotkankowych ciemiączek. Powierzchnia wewnętrzna podstawy czaszki (basis cranii interna) dzieli się na trzy doły: - przedni - środkowy - tylny
U człowieka i naczelnych czaszka składa się z: * mózgoczaszki (łac. neurocranium) * twarzoczaszki (trzewioczaszki) (łac. viscerocranium) Źródło: Wikipedia |
UP@: owned :D
Do tego wlasnie slusza czaski, kolega wyzej ma calkowita racje :P |
Jak się zamienia czaszki na świeczki?
|
@2up
Nie kolega tylko Wikipedia. On to wszystko skopiował i wkleił. :) |
Cytuj:
Aaaaa, chodzi ci o swieczniki? No to mow.. 'use skull on candlestick'. |
Cytuj:
|
maja jeszcze zastosowanie w questach np paradox tower^^
|
czacha dymi
Czaszki czy Chashki, jak kto woli są oldscoolowe, Pamietam Typka Co postawil Obok siebie czaszke i Pisal ze ma Skulla i zeby go nie Bili :D :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Pewne czaszki mozna tez chyba sprzedac, jak mi sie zdaje. |
potrzebne są do Paradox Tower Questu ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Można dać na ozdobe do domku. A tak to są bezurzyteczne :baby:
|
Le ha ha ha tera powiedz mi jakom zecom mam to zakladac na gloweX( X( :] :]
|
Cytuj:
|
Skulle są potrzebne do wytwarzania "Skull Candle" oraz do wejścia do Paradox Tower, tylko po to, no chyba, że ktoś chce mieć to w domq (osobiście polecam bardziej Skull of Ratha) ;]
|
Cytuj:
I jeszcze - czaszki w domq naprawde ladnie wygladaja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |