![]() |
Agents Battle
We had big open battle and we got 2 frags in this war:
-Royal Palka Feb 24 2007, 19:01:05 CET Killed at Level 34 by Elver De'Immortal -Karolek Lord Feb 24 2007, 19:21:39 CET Killed at Level 39 by Jacko-Druid and by Elver De'Immortal http://www.rogepost.com/n/1847143531 |
Z mojej perspektywy ;] Oczywiscie ladniejszy poczatek ;] :cup:
http://www.speedyshare.com/328594390.html |
Haha, dobra akcja B) Fajne kręcicie te filmiki :) A tutaj dla wiecznie przestraszonych:
Scan taken on 24 Feb 2007 23:34:41 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Pzdr B) |
heh
Jedyne co moge powiedziec o was to to, ze macie w chuj run i dlatego tak sobie dajecie rade ;) Bo zgrania to ja tu wogole nie widze ..
|
Fajny i ciekawy filmik polecam oby tylko wiecej. :p
|
@ Frick
Po 1. Masz racje mamy sporo kasy na runy ;) Po 2. Obejrzyj film dokladnie i zobacz ile nas bylo a ile przeciwników i spujrz na lvle...my mielismy od 19-38 a oni od 41 do 119 -.- Wbij lvl i pujdz expic gdzies na facc land to zobaczymy jakie ty masz pvp ;) |
,,Spujrz", ,,pujdz"...
Moj Boże. |
Cytuj:
edit Cytuj:
|
Lublin rox hsuahusa
Wymiatacie :D jeszcze arstha i eleene ubijcie i git :D |
Nie ładnie wpraszać się na ślub, nawet nie podziękowali za prezent. ;(
Film mi sie podobał, czekam na więcej! |
Cytuj:
|
Film megaśny. Żal tych naabków którzy nie potrafią zrobić comba z mort hura albo sd tylko wastują manne : P
|
Smiech na sali przeciez oni mogli tego waszego blokera odrazu zabic na combo SD.
Gratulacje dla was, że się tak dlugo trzymaliscie no i troche ich zabiliscie ;D Hail :] powodzenia na nastepnej wojnie ;] Mogliscie poswiecic 2 osoby, ktore by blokowaly przejscie MW, a reszta by dala loga, tak jak to zrobil Zwidek i Imargam. Bo widze ze w chuj runek poszlo sie jebac ;/ Ogolnie filmik mi sie bardzo podobal ;] |
huh
Jak zrobili te fragi ?
Spamujac non stop sdkami w 35 + naabow ktorym rece chyba sie trzesly i srali w gacie ;D |
Gz chlopaki ... powodzenia w tej smiesznej wojnie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |