![]() |
152ms kontra 90rp
|
lol.... n/c
|
Hiehie to przeciez tylko gra ; )
|
Ten pall tez genialny.. -.- Placil to co mu ten ms kazal.. n/c
|
Hahaha to już szczyt -.- oddał wszystko , a na koniec bye ;p
Niezły power abuser z tego Nobztrakta . |
@Coś przed spamem typu: "takiego to bym na ulicy zabił" - Całe szczęście Tibia jest dla mnie tylko przeszłością. Jeśli już gram to 0 emocji włożonych w grę. Niektórzy też powinni grać w nią bezuczuciowo [Chodzi tu o samą grę - rzeczy, lvle, dedy itp.. natomiast przyjaźń można tu doskonale rozwijać:)]
@Filmik: Ojj PA niezły z niego jest. xD Jeśliby przekładał grę na rl to na okreś świąt pewnie matkę z tasakiem będzie ganiać, jeśli mu się prezent nie spodoba. <Czysta ironia, nie krytykujcie, błagam xD> @nOObztrakt: zrobił to z wiadomego celu. 90RP = zarobek. @Paladyn (Sorka, że nie zapisałem nicku :P): zrobił błąd. zaufał mu, myśląc, że MS go zostawi. Uroki.. xD |
@up
I wygadales co ten ms zrobil na koncu, dzieki wielkie juz nie sciagam ;) |
Cytuj:
Ładny PA :D |
Rotfl'n'lol.
|
Cytuj:
|
=]
Nie ma jak to pa ;] :D
|
Co za DEBIL z tego palka a co do akcji to szybka i na temat :D
|
I oto chodzi,te kocie ruchy te gesty :D
|
Ja wiem jakie ten koles ma hotkeye:
F1:boh F2:legs F3:armor F4:helmet F5:backpack F6:shield F7:weapon F8:Exevo gran mas vis |
Cytuj:
Podobno Nobztrakt miał hacka i stracił 2kk, a teraz po ok. tygodniu ma 1,2kk (podobno). Osobiście nie wydaje mi się jednak żeby to był wystarczająco dobry powód dla takiego PA. |
No tak, nie ma lepszego sposobu na szybki zarobek niz PA.
@up nice avek - Zoltan xD |
Cytuj:
tylko jego rl kumpel wszedl sobie do domku wziol itemy warte 2kk i sobie poszedl ale jak widac chyba oddal :) a co do tego palka to sam pisal ze glupi byl ze dal eq "to chyba z nerwow" po tym jak padl i oddal eq to jeszcze zaplacil 50k paymentu |
dobrze robi :D chociaz czerpie 100% przyjemnosci z gry,jego gildi ma server i robia co chca:D i do tego fajnie im to wychodzi ^^wiecej takich filmow :)
|
Cytuj:
|
@up
wielka strata OMG:baby: to tylko gra ,ziomek mial wybor na poczatku pvp or non-pvp :) napewno nie wziolbym krzesla i nie okladalbym nim wszystkiego wokol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |