Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mistrzostwa świata w skokach narciarskich (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118848)

Andrealfus 25-02-2007 10:27

Mistrzostwa świata w skokach narciarskich

Witam
Jak wiadomo wczoraj wygral Amman i zostal mistrzem swiata. Adam Małysz uplasowal sie na 4 pozycji. Dzisiaj jak wiadomo odbedzie sie konkurs druzynowy i tutaj sa moje 2 pytania :

1. Jak oceniasz wczorajszy wystep Adama Małysza?
2. Która reprezentacja wygra zawody drużynowe w/g Ciebie?

To ja moze podam na poczatek moje odp. bo jak pisze pytania to glupio abym swego stanowiska nie dal w tej sprawie :

1. Oceniam ten wystep bardzo dobrze mało który skoczek jest w stanie od 6 lat byc ciagle w czolowce i dal z siebie wszystko
2. w/g mnie to bedzie Austria poniewaz ma tylu utalentowanych dobrze obecnie skaczacych skoczkow :] (w glebi chcialbym aby to byla polska ale z Robertem na czele male szanse :D)

Dziekuje za uwage i pozdrawiam :)

PiXik 25-02-2007 10:32

hala skoki nie ma to jak skoczyć pare metrów dalej(patrz Harri Olli*) i przegrać bo ktoś ładniej poleciał(swoją drogą gówno prawda) no ale, mimo tych wszystkich bolączek wczorajsze skoki były excytujące
*-możliwy błąd przy nazwisku
no i szkoda Adama

Andrealfus 25-02-2007 10:34

no wiesz ja wole to bardziej niz pilke nozna (22 idiotow ganiajacych za kawlkiem skory xD ) Ale najbardziej to Jacobsen dostal po tyle bo byl zbyt pewien ze wygra :]

@down

W Rojsjii jest tylko taki 1 szczegolnie silny zawodnik Dimitri Vasiliev (czy jak to sie pisze) a reszta to tak w kratke skacza ale sa nawet niezli a lepsi od Polski z Robertem Matejom na czele

Michalinho 25-02-2007 10:37

Ja myśle że też Austria , ale Norwegia i Finlandia mogą powalczyć ale jeszcze Rosja :P
Apropo Mateji słyszeliście kawał o tym jak się pojedynkuje z kowadłem.

PiXik 25-02-2007 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1287931)
no wiesz ja wole to bardziej niz pilke nozna (22 idiotow ganiajacych za kawlkiem skory xD ) Ale najbardziej to Jacobsen dostal po tyle bo byl zbyt pewien ze wygra :]

ale zajebiście pojechałeś menn w skokach jest 50 idiotów skaczących z jednej górki, też fajnie?tak można o wszystkim napisać

Andrealfus 25-02-2007 10:41

@up
Fajnie :]
Mnie specjalnie pilka nozna nie wciaga w przeciwienstwie do skokow niewiem czemu

Cytuj:

Apropo Mateji słyszeliście kawał o tym jak się pojedynkuje z kowadłem.
NIe slyszalem :D

Calen Futh 25-02-2007 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1287922)
Adam Małysz uklasowal sie na 4 pozycji.

A ja myślałem, że się uplasował.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1287922)
1. Jak oceniasz wczorajszy wystep Adama Małysza?
2. Która reprezentacja wygra zawody drużynowe w/g Ciebie?

1. Był w porządku.

2. Norwegia

Denerwuje mnie to, że jakoś nie wspomniałeś tutaj o młodym Stochu, który ma bardzo dobre rokowania na przyszłe sezony i już zajmuje miejsca, których pozazrdosciłby mu nie jeden skoczek.

Fiszbin 25-02-2007 10:56

Ja zawsze lubiłem oglądać skoki, nawet jako dzieciak, jeszcze przed "Małyszomanią". Coś takiego jest w tej dyscyplinie, że przyjemnie mi się ją ogląda.
Co do wczorajszego występu Małysza, to trochę szkoda, ale Adam i tak już wiele w swoim życiu wygrał, a ważnie jest, że nadal skacze w światowej czołówce.

Jeśli chodzi o konkurs drużynowy, to jeszcze parę tygodni temu powiedziałbym, że Austriacy mają złoto w kieszeni. Wczorajszy konkurs pokazał, że jednak niekoniecznie. Austria, Norwegia, Finlandia te drużyny będą walczyć dziś o najwyższe laury.

Andrealfus 25-02-2007 10:56

@up 2x
sorki zapomnialem o Stochu ktory oddal rewelacyjne skoki :) za bledy przepraszam ale mam lekka goraczke i lekko nie kontaktuje :)

@up
Ja skokami zainteresowalem sie bo moj dziadek zawsze ogladal jak bylem maly i tka mnie wciaglo ;p a to bylo duzo przed malyszomania :D wtedy Shmit sie pokazywal itp Malysz jak to moj dziadek mowil "młody szczyl" xD ledwie co do 30 wchodzil :] a teraz jest mistrzem

Calen Futh 25-02-2007 11:02

Kurde, zauwazyłem, iż Mateja staje się "Narciarskim Rasiakiem" =S Juz zaczynaja się dowcipy o nim itp.

Andrealfus 25-02-2007 11:09

@up
Taa bedzie popularny jak chuck norris xD
Ale teraz ogladajac skoki Stoch wywaliscie !!! PIotr Żyła dobrze
Boje sie o Roberta wlasnie :/ o Adama moge byc spokojny :)
@edit

O boze Robert :/

Szpicel 25-02-2007 11:23

1. Skoki Adamy byly wysmienite
2. Szwajcaria (Amman i Kuettel sa naprawde mocni)

Caer 25-02-2007 12:28

1. Skakał bardzo dobrze, po prostu inni byli trochę lepsi.
2. Austria, Norwegia (od początku tak stawiałem ;P).

Andrealfus 25-02-2007 12:39

no i po medalu.

Dziekujemy Robert (pseudonim Kowadlo)

Calen Futh 25-02-2007 12:41

Żal.pl

Niema to jak tracić medal przez jednego pajaca, który przez cały sezon nie potrafi skakać. Nie wiem wogle czego on szuka w reprezentacji na zawodach druzynowych.

Andrealfus 25-02-2007 12:46

ja bym Stefana Hule dał. Robert moze sobie ze stodoły na wsi poskakac z dziecmi

zal.br

PiXik 25-02-2007 13:08

ale on chciał!!!!Robert jak Ty żyjesz z tych skoków, no ja pierd*le nie moge wyjść z podziwu jak można skakać tyle lat taką kaszane, przecież jak komuś nie idzie to rezygnuje-.-

Caer 25-02-2007 13:14

Brawo Mateja, powieś się za jaja na skoczni.

www.umrzyj.pl

Bastash 25-02-2007 13:29

A Mateja bawił się dzisiaj w batmana :>

Roonie 25-02-2007 13:40

Po prostu, Mateja ma już za sobą lata świetności (o ile takie miał...).

A Adam skoczył dobrze, niestety trochę mu zabrakło do medalu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26.