![]() |
7 Sorc zabija demka z 201 blokerem \o/
Tak 4 fun :P macie film, poszlo 13bp sd ^.-
mial byc 6lvl ale ciezko bylo ustawic ten 15mlvl, spadalem z 8lvla na 6 i mlvl z 19 spadl na 14 i juz mi sie w to bawic nie chcialo... hf http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19477 |
Nie ma co pisac tylko gratulowac B)
|
Już nie trenisz w MOLTS?:(
|
Cytuj:
Idz i sie przekonaj ^.- Jesli trafisz.... |
Gie Zet (:
|
Piknie te bursty wchodzily a te sd'ki... mmhmh
btw. 13:02 Achon Elaw [201]: afk;] @top Gratz, tylko takie troche waste to bylo XD |
Cytuj:
13:07 You advanced from Level 7 to Level 10. Congrats ^^ |
Użytkowników czytaj±cych ten temat: 46 (zarejestrowanych: 33, go¶ci: 13)
Lenrock, J0hny, TomX, bozs, mEEEh, Bakuo, Xays, Vercef, szymon287, Kasztaniaczek, Mroku, Orl, Straznik Monopolowego, boBovita, Elwer Balus, Matth'ew, Yokomashaki, Sorcerer of the dark age, Bake Samo, Misi3Q, Rekin Master, Barpaq, Gunzo, Fintex, Rakan, Kileros fire'son, mrufka91, takiecos, Stolar, Michalusik, TRO, Kike ;<<< naaaajssss |
:) Megaaaaaaaaaa :)
Myslalem Ze nie Wyrobie jak zobaczylem te SDeki :D
OGLONIE G.R.A.T.Z :P Czekamy na 6 lvl Solo Demon ? oo Plax xD ~Pozdro _/ Kileros~ |
Gratz za odwagę :). Niezły waste sd'ków ale jest waste jest zabawa :D.
Najlepsze to było: 13:02 Achon Elaw [201]: afk ;] Od razu 3lvl up :P Wielkie GRATZ! |
Rzekłbym... WASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Graty :P
|
Haha.. gratz B) To moze teraz wrl z explo? ;)
edit @Khazul Jak taki kozak jeste¶, to się najpierw naucz poprawnej nazwy tego miejsca B) |
Teraz solo próbujB)
GZ wastowania |
Cytuj:
Przetlumaczyc? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
zapomniales jeszcze o biciu mlvl w kiklka h na soft bootsach man. btw huncisz roty zeby nie miec waste?:> ja kase mam, wszstko co mi potrzebne do gry mam wiec sobie kase WASTUJE a jak ci nie pasi to ssj b±ka ;) i to bylo "FOR FUN" bo nie widzialem jeszcze takiego filmu, to sobie zrobilem. cu dude :baby: |
Cytuj:
|
@Białas
Niezły kretyn jeste¶ -.- Te twoje posty s± takie niedorobione jak ty -.- , wogóle weĽ się nie wypowiadaj tylko obcinaj najnowsze akcje pk i dodaj sobie je w podpis ; ) i weĽ już usuń z profilu tego sorca , bo każdy wie , że go nie masz ; ) @DOWN Najwidoczniej nie wie co to znaczy for fun , ograniczony jest tylko do dodawnia nowych filmików do podpisu ; ] |
białas gdyby tyle runów stracił to by matke taboretem zajebał
|
Wielkie gratz troche waste ale chyba warto bylo:)
|
@2X UP
... pisze na leż±co XD jako¶ jedyny tekst tego typu tekstów mnie rozwalił @Topic Fajny waste'cik xD. "Szybki" lvl :P Pozdrowienia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |