Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   gildie druidow ab (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11890)

Dirty Sanchez 15-09-2004 22:19

gildie druidow ab

wchodze do gildi druidow w ab i mowie do goscia spell
a on tylko poszczegulne czary wymienia to ja do niego Intense Healing Rune
bo ten czar chce kupic a on nic ?? co mam zrobic jest jakas inna gildia
czy musze mykac do carlin ????

Vanessa 15-09-2004 22:46

Z tego co wiem, z tymi czarami w ab to troszkę trudna sprawa... Był kiedys taki temat (ale został skasowany ;)).
Chodzi o to, że w ab czary można kupować u różnych npc-ów, a nie tylko u jednego.
Z tego, co pamiętam, to część czarów można kupić w świątyni (a najprawdopodobniej jeszcze u innych npc-ów).
Może ktoś z własnego doświadczenia napisze, gdzie ten konkretny czar można kupić...
ps. mam nadzieję, że wszystkie mozna w ab dostać...

hobson 15-09-2004 23:47

W AB mozna kupic czary tylko dla palladynow i druidow, nie jestem pewien, ale chyba wszystkie dostepne dla pacc. Nie ma tam jednak gildii druidow/pallow, a zaklecia kupuje sie u roznych osob, np. te leczace w swiatyni (nie pamietam imienia npc-a). Szukaj w nastepujacych miejscach:
1.Swiatynia - ih,uh,exana pox i inne leczace
2.Faluae - na powierzchni kolo drabinki na NW od depo - czary niskiego poziomu (1-3mlvl), jak jedzenie, swiatlo, exiva
3.Shanar - w sklepie z broniami
4.Eroth - na duzej platformie nad powierzchnia (+1 pietro) na W od depo
5.Irea - daleko na polnoc w sklepie ze strzalami i boltami, byc moze sprzedaje exevo con (mort) - nie sprawdzalem

Nie przypominam sobie aby ktos jeszcze sprzedawal zaklecia, ale jak nie mozesz ich znalezc u tych NPCow, probuj u innych. W ab NIE MA czarow dla knightow ani magow, sa w kazordoon. Natomiast krasnale nie obsluguja druidow ani pallow.

bObO_gUmI 16-09-2004 20:44

A jestes druidem??? Bo jak chcesz kupic czr na UH to koniecznie musisz byc druidem :D.

Rethfing 16-09-2004 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bObO_gUmI
A jestes druidem??? Bo jak chcesz kupic czr na UH to koniecznie musisz byc druidem :D.

Nie no Kolumb sie drugi znalazł, a może on chce robić UH'y Knightem co ?
On chyba wie, że żeby kupić UH to trza być drutem no bo akurat sie pyta o gildie drutów !!

Vanessa 17-09-2004 01:22

...poza tym on chce robić IHy, a nie UHy ;) (do robienia których także musi być druidem ;)).

@Dirty Sanchez
Poszukaj u wszystkich możliwych npc-ów w mieście i jak będziesz wiedział więcej, to napisz - przyda się innym ;)

bObO_gUmI 17-09-2004 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing
Nie no Kolumb sie drugi znalazł, a może on chce robić UH'y Knightem co ?
On chyba wie, że żeby kupić UH to trza być drutem no bo akurat sie pyta o gildie drutów !!

Ale jak nie moze go kupic to widocznie nie jest druidem !!!

Dirty Sanchez 17-09-2004 17:12

ok thx za odpowiedzi
juz znalazlem a chcialem kupic czar hmm !! LóL
to w podziemiach jest tai kolo
kolo wejscia do hg wchodzisz po schodach !!

I like !!
Dirty Sanchez
and
Jackass
Itp.
!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21.