![]() |
Fajne prace ale coś mi w nich nie pasuje ten anioł jest kapitalny
|
Prace na miarę prawdziwego członka MTA. Brawo. Poćwicz trochę anatomię i rysowanie postaci.
|
Extermis mnie miło zaskoczył, jakoś wczesniej na oczy mi się nie narzucił, patrze na jego prace, myśle sweet :D co tu dużo mówić, więcej takich talentów by sie przydało.
|
No, no. Nie ma co! Bardzo mi się to podoba. Niestety mało prac wstawianych na to forum jest na podobnym poziomie :/ Lubie nacieszyć oko takimi rzeczami, dlatego też komentuje ten temat. Brawa dla autora!
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png PS. Ludek przy smoku sux ;] |
Mnie tam nic szczególnie nie zachwyca- no aniołek jest niczego sobie ;p
|
fajne grafiki:) najbardziej spodobał mi się anioł...swoją drogą fajno byłoby zobaczyc nieco jaśniejsze grafiki ;)
Pozdrawiam |
dzieki ; ] no anatomie to musze pocwiczyc napewno ; / ciagle to robie ale wciaz cos srednio to wychodzi... no ale zobaczymy kiedys
wszem ten koles przy smoku sux ;s byl juz tam dorabiany bez inwencji zadnej, mam gdzies taki obrazek w zeszycie od historii dlugopisem i chciale poprostu sprawdzic jak to wyjdzie z tabletem, coz ludzik nie wyszedl =p jasniejsze? moze sie zastanowie... lubie czarne tlo... |
patrz post1.
|
Nos trochę za duży a tak to w miarę dobrze.:)
|
post do kasacji / zawartosc przneisiona do postu 1.
|
Trochę za ciemne, aczkolwiek zagłosuję na ciebie, lecz nie dzisiaj tylko jutro. ;)
|
Nie podoba mi się twój kubełek i nie zagłosuje na niego.
|
;d wszystko fajne ,najbardziej mi się podoba ten ziomek a'la Hauru
a co do kubeczka to często odwiedzam KFC i raczej nie chciał bym z niego pić ale jako ,że nikt z userów tego forum nie zaprezentował lepszego to zagłosuję na twój ;d |
Cytuj:
|
Robi wrażenie. Rzadko aktualizujesz ;P Czekam niecierpliwie na więcej (aktualnie nie mam czym nacieszyć oka).
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
@2up no reklame walneli mocna ^^ wiekszej chyba nie mogli :P wszedzie musza cos wrzucic ;s co za kraj...
@up rzadko aktualizuje bo ostatnio nie mma czasu na nic moze niedlugo wrzuce pare nowych rzeczy, chcesz zobaczyc wiecej moich prac wejdz na devianta -> link w podpisie ale nie ma tam nic specjalngo wiecej |
w poscie1
@down mozesz niema sprawy jak Cie urzekl ; ] |
Mnie sie bardzo podobaja:) btw. mam pytanie:)
Mógłbym sobie zapożyczyć ten ostatni rysunek ludzia ze smoczkiem? Jest mi potrzebny na stronke internetową a twój mnie bardzo urzekł :D |
No brawo świetne grafiki, oby tak dalej ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |