![]() |
Obsidian Knife + Druid + Koszty ??
A więc.
Mam druida - 20 lvl 19 mlvl, Eq : Devil Helmet , Crown Armor, Plate Legs, Volcanic Rod, Dragon shield, Croco Bootsy, Scraf. Mam 9 k i gram na servie secura. W przypadku kupienia obsidian knifa, gdzie najlepiej zbierałoby się skóry(minoski), i po ilu wypadach w to miejsce zwrócił by mi się koszt zakupu tego pięknego nożyka. Czy to się wogóle opłaca ?? |
Też gram na securze i wiem ,że kosztuje on ok. 7-8k Długo będzie ci się zwracało,bo ostatnio zabardzo nie kupują skorek ,a żebt ci się zwróciło musiał byś mieć 70-80 skór. A to się dłuugo zbiera nawet z o knifem ( wiem bo mam :D )
Topic@ Najlepiej idź na mintwalin albo na minosy tam koło kopalń dwarfów <-- Choć tu kręci się najwięcej ludzi i lubią podkraść ci ciałko minosa :) OffTopic@ Czy do jakiegoś addonu są potrzebne green dragon leather? Bo mam 3 i nie wiem co znimi zrobić a są raczej więcej warte od mino leathera bo to z draga :D I kurzą sie te zielone leathery... PoZdro;) |
Gdybyś miał PACC to na darashie, zwraca się 2h+ i masz 8k. W sklepie skórke możesz sprzedać po 80 gp, czyli 100 skórek i zwraca ci się.
|
Elo , na minoskach ci sie predko niezwruci co innego na dragach albo dl'ach a najlepiej na behemotah gdzie bardzo czesto wylatuja behe fangi u mnie warte po 4k each :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Uzbierałem 80 skór w mino tower w max 4h więc to chyab nie tak strasznie duzo, a żeby sprzedać w sklepie też trzeba mieć pacc, lepiej nie kupuj |
Cytuj:
@Topic Wydaj lepiej na Runki/Mana fluidy, obsidian do 35lv~ jest zbedny. @Pomocny Jak nie wiesz to sie nie odzywaj :) Po 1, szybkosc zbierania zalezy od szczescia Po 2, zalezy takze od wolnego respawnu, a na Securze ciezko taki znalesc Po 3, lepiej sprzedaz ludziom za 150 gp each niz za 80 gp each NPC |
Cytuj:
|
Zależy jaki serv. Na swoim po 100gp za sztuke sprzedaje w ciągu 15 minut. Po 150gp trzeba poczekać z 1-2h na kupca:D
|
Cytuj:
brak slow na 15 latkow .. :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |