![]() |
[Youtube] "Vision History"
Moim zdaniem filmik jest dobry;)
Na forum go nie znalazłem więc umieszczam:) Jeśli się mylę to przepraszam ;S Film nie jest zrobiony przeze mnie. Cytuj:
Enyoj! @EDIT @Down Wyjdź.... @MagField No, cóż jeśli film był to przepraszam... |
Ahahahahahahahah
Zwal Se Konia Cioto Jebana Dajesz Linka Z Dopiskiem Exe I Myslisz Ze Ktos Sciagnie???? Loool Cioto Zwal Mi Konia Dupa Twojej Matki Hahahahaa
|
Ty hakerzeeee!!
Film już był ;) |
2 x up temu panu juz podziekujemy zal
bylo juz ale moze ktos nie widzial ;P |
film juz byl dawoo ;p
porada dla tych co mysla ze to keyloger, niech najada na link myszka i popatrza co pisze na dole przegladarki powinno byc www.youtube.com/itp itd xD |
Cytuj:
http://i9.tinypic.com/3097mdf.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszystkie EXE ściągam :D (najlepiej to z e-maila) @film Szkoda, że youtube... jakość niska i mało widze kto kogo bije.. :> @autor tematu Nie pisz w tutule W.M.V jesli film jest na YouTube, nie wydaje mi sie, zeby Youtube z WMV korzystal ;) Tym bardziej, ze sciagnac sie nie da, a w.m.v sie da (wiem, ze sie da, ale trzeba miec specjalny program..) |
Cytuj:
|
No fatk z WMV zmienie na YouTube ;D
|
@Foto_scr
Ten podpis rzeczywiście nie jest na miejscu ;// |
@Vagraav - z tego co wiem, nie cytuje się zdjęć a poza tym od kiedy to niby dżej pi tu jest święty? Chyba, że coś przegapiłem...
@topic film...był ;) |
@up
To że jeszcze nie jest święty to nie znaczy, że może się tak wyśmiewać ... @Foto_scr Jak dla mnie tym zdjęciem zasłużyłeś sobie na bana na na tym forum -.- Jak śmiesz obrażać takiego człowieka jakim był Jan Paweł II... Wstydź się I wyjdź z tego forum jeżeli chcesz obrażać takich ludzi... |
@Vagraav,
ROFL, sam w podpisie obrażasz naszego prezydenta, a atakujesz kogos kto dal obrazek zwiazyny z papiezem, ale nie obrazajacy go. |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw nie rob takze offtopow mr. tibia.pl support :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh super History Vision O,o
Ściągnąłem i obejrzałem ! Super ... Co do tego Cytuj: