![]() |
Wanyn, Toxic Fire itp. REHOST <DZIAŁA>
Zaraz koniec miesiąca, a mi zostało 44GB transferu.. znowu uruchamiam mojego hosta ;)
Jako, że są problemy z w.m.v na tibia.pl to nie bede postowal kazdego linka oddzielnie. Lista linków dostepna pod adresem: www.tibicams.eu FILMY: (tak, strona jest pełna keyloggerow i trojanow... nic nie robie tylko CHaCkUjE noobki) Na stronie filmy: Endless Shine - The Killing (~85MB) Wanyn (~75MB) Toxic Fire (~75MB) Q3A-The-Badge-3.0 (~165MB - 5 minut) Lisi (rehost filmu z tibia.pl) (~19MB) Def_Life (rehost filmu z tibia.pl) (~75MB) TAIFUN DEAD - montowany przez Gesior'a (mnie) - 2 minut (~19MB) Retaliation Trailer (trailer filmu nowego Unit'u ktory juz jest na tibia.pl) (~13MB) DoU_Trailer - trailer filmu o gildi Defenders of Ulthuan, narazie tylko 2 min akcji Orła ( Orzel ) (~20 MB - średnia jakosc) NOŁ NEJM - Spid - Niebezpieczna szybkość (czy jakos tak) - film kabaretu NOŁ NEJM - warto obejrzeć (~25MB) NOŁ NEJM - Smerfy - metalowa wersja piosenki SMERFY ("Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci... ale z MUSZTARDĄ i KECZUPEM! HA! HA! HA!.." - początek) -nagranie z występu (~4MB - video) MP3: war.mp3 - nagranie z TS z wojny na furorze (~7MB) ziobro.mp3 - nie wiem skad nagranie, ale śmieszne ;) www.tibicams.eu Linki działają tylko do końca Lutego! Ściągajcie szybko! (jak chcecie potem to priv msg na tibia.pl) |
ToxicFire mam i mogę ocenić. Filmik jest świetny:)
Reszte zasysam dopiero;) Jeszcze 2h zanim się ostatni ściągnie...xd |
cieniutki transferek:
http://img50.imageshack.us/img50/1750/snap43xs8.jpg |
Cytuj:
Widać nie miałeś szczęścia.. niektórzy ściągali 700KB/s Jak wczesniej dalem linki to uzytkownicy tibia.pl sciagali do 6.7GB/godzina, wiec raczej nie ma zbyt duzych problemow z transferem. |
Cytuj:
http://img247.imageshack.us/img247/4546/snap44fo1.jpg (to 204.0 to średnia prędkość) |
Cytuj:
Ja tam blokade umiem obejść, ale dlatego, że mam prawa admina :) (w grudniu ściągneliście 72GB z 50GB limitu ;) ) Może GetRight jakoś oszukuje server.. ja tam się nie znam. Może jakieś komentarze na temat filmów? Jakieś propozycje co jeszcze powinienem wgrać (28.6 GB wolnego miejsca jeszcze)? To pisał Gesior. //Można już wstawiać zdjęcia normalnie na Tibia.pl? (chciałem poradnik napisać jak robić filmy .avi, ale nie będę pisał jeśli zdjęć wstawić nie można) |
Smerfy wymiatają xP!!!
|
Super stronka i temat
wiecej takich filmow, przeszukuj inne stronki albo chociaz w tym temacie w pierwszym poscie dawaj linki do innych filmow. ja sam jestem kolekcjonerem (poczatkujacym) filmow wmv z tibii moglbys kazdy film ocenic i krotko opisac (chodzi mi o to zeby to byl standard) poza tym czekam na uploady ;] Pozdr |
ale neostrada to gowno X(
zostawilem na chwilke kompa omena poszlem oglodac bylo gdzies 87% wracam patrze net wyloczany i na nowo walic X( dobrze ze niedlugo umowa sie konczy to zaloze se w chelo albo neti PS a moze ktos Q3A-The-Badge-3.0.avi zazucic na youtube albo cos innego ?? bardzo bym prosil :P |
Toxic Fire swietny film, polecam serdecznie.
|
Q3A - TB na youtube to koszmarny pomysł... Ten film to 100% najwyższej jakości i świetnie dobranych efektów a na takich stronkach z filmami nie było by nic widać :/
|
Prace nad strona trwaja.
|
dobra jakos to sciognolem Q3A-The-Badge-3.0.avi z predkoscia UWAGA ! 32kb/s a neo niby mam 1,3mb X(
|
Cytuj:
Filmiki fajne PS: Czy wie ktoś czy wyszło Retaliation Part 2? |
Stronka juz jest. Filmy maja opisy dokladne i ocene wedlug mnie.
www.tibicams.eu Jak ktos ma jakis program do robienia grafik to moze zrobi jakies logo o wymiarach 800x200 tylko, zeby mialo mniej niz 150KB :> Nie slyszalem, zeby powstala kolejna czesc filmu retaliation. Teraz sa wolne dni, wiec moze w nocy wrzuce jeszcze pare filmow z dysku. :) |
Polecam film Indestructible Wall jest na forum
moglbys go zamiescic na swojej stronce. ma nienajlepiej dobrana muze do akcji ale swietna fabula i calkiem niezle akcje pozdr i powodzenia w dalszym tworzeniu stronki |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |